Reseptit

Vadelmasuukot

VALMISTUSOHJE:

Esilämmitä uuni 190 asteeseen.

Vatkaa vähärasvainen levite ja Hermesetas-makeutusjauhe yhdessä. Vatkaa mukaan vähitellen kananmuna, siivilöi sitten joukkoon jauhot ja leivinjauhe, lisää muutama tippa manteliesanssia ja riittävästi maitoa, jotta seoksesta tulee jäykkä. Ota kostutetuin käsin pieniä määriä seosta ja kierittele palloiksi. Aseta voidelluille uunipelleille. Painele hieman tasaiseksi haarukan piikeillä. Pidä myös haarukan piikit kostutettuina. Paista suukkoja noin 15 minuuttia kullanruskeiksi. Anna jäähtyä. Kokoa sitten yhteen pareittain vadelmahillon kera ja tarjoile paperisista leivosvuoista.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
45 min
Kaloreita annoksessa:
102
Tuotteet:
annoksia:
12
Ainekset
Vähärasvaista voilevitettä
100 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
8 msk
Suuri kananmuna, vatkattuna
1
Itsestään kohoavia jauhoja
100 g
Maissijauhoja
100 g
Leivinjauhetta
1/2 tsk
Rasvatonta maitoa
4 msk
Muutama tippa manteliesanssia
Vähäsokerista vadelmahilloa
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
kcal
1224
102
Hiilihydraatit g
192
16
Rasva g
48
4