Lasimestarin silakat
VALMISTUSOHJE:
Mittaa marinadiainekset kattilaan ja kiehauta. Leikkaa silakkafileet haarukkapaloiksi. Laita silakkapalat, porkkanaja punasipuliviipaleet sekä mausteet kerroksittain lasipurkkiin ja kaada jäähtynyt marinadi päälle. Sulje tiiviisti ja anna maustua jääkaapissa 2 päivää.
Yleistä tietoa
Ainekset
Silakkafileitä
600 g
Iso porkkana viipaleina
1
Punasipuli viipaleina
1
Laakerinlehteä
2
Kokonaista valkopippuria
15
Kokonaista maustepippuria
10
Mausteneilikkaa
7
Marinadi:
Valkoviinietikkaa
1 1/2 dl
Vettä
3 dl
Hermesetas Makeutusjauhetta
3/4 dl
Suolaa
2 - 3 tsk
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
3129
391
kcal
748
94
Hiilihydraatit g
29
4
Rasva g
7
1