Uutiset

Makeaa ja terveellistä: Uutta

Tämä sivu sisältää erilaisia uutisia ja inspiraation lähteitäinspiraatio: reseptejä, blogijulkaisuja ravinnosta ja terveydestä, uusimpia tutkimustietoja, tietoja vähäkalorisista makeutusaineista, kilpailuja, kyselyjä ja paljon muuta. Tutustu sivun antiin!

Suosikit kääntyivät sokerittomiksi

Salamatkustaja on Islannissa asuvan Satu Rämön suosittu äitiysblogi. Keittiössä Satu suosii yksinkertaisia leivontareseptejä, joita valmistaessa voi nauttia vaikka äänikirjoista. Satu tarttui haasteeseemme ja valmisti kaksi takuuvarmaa ohjettaan sokerittomana versiona. Banaanileivän ja viiden minuutin mutakakun ohjeiden lisäksi Satu kertoo, vaikuttiko Hermesetas herkkujen makuun tai valmistamiseen. Lue lisää blogista!

Read more...

ISA

Haluatko tietää lisää vähäkaloristen makeutusaineiden käytöstä, tehtävästä ja turvallisuudesta? Silloin sinun kannattaa vierailla International Sweeteners Association -järjestön (ISA; kansainvälinen makeutusainejärjestö) verkkosivuilla.

ISA on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edustaa vähäkaloristen makeutusaineiden valmistajia ja käyttäjiä. Järjestö edistää tutkimusta ja jakaa tietoa vähäkaloristen makeutusaineiden tehtävästä tasapainoisen ruokavalion osana.

(Verkkosivu on englanniksi)

Read more...