Uutiset
Makeaa ja terveellistä: Mitä uutta?
Uusi Hermesetas Baking sokerin korvike toimii leivonnassa, ruoanlaitossa ja makeuttamisessa kuin tavallinen sokeri, mutta sisältää 70 prosenttia vähemmän kaloreita. Nappaa talteen raikkaat jälkiruokareseptit ja nauti!
Read more...Bloggaaja Noora Näppilän arjessa Hermesetas-makeutusvaihtoehdot ovat vallanneet paikan sokerilta. Reseptejä kokeilemalla niiden käyttö on osoittautunut helpoksi ja inspiroivaksi. Uuden vuoden koittaessa Noora nautti tammikuisista viikonloppuaamuista. Herkullisten sokerittomien herkkujen parissa nautitaan kiireettä. Lue Nooran vinkit brunssipöydän kattamiseen esimerkiksi pähkinäisellä kesäkurpitsakakulla ja mantelisen pehmeillä granolatortuilla. Noora vinkkaa jutussaan myös arvonnasta, jossa arvotaan KitchenAid Artisan -yleiskone.
Read more...Bloggaaja Satu Rämöllä on yksi kesäherkku ylitse muiden: yhtä aikaa kirpeä, hapan ja makea sitruunatahna, eli lemon curd. Sitä Satu käyttää monipuolisesti leivän päälle, jogurttiin ja leivontaan. Sokeriton versio lemon curdista syntyi vartissa, eikä eroa sokerista valmistettuun huomannut maussa tai rakenteessa. Sadun blogista löydät ohjeen myös helppoon ja kesäiseen marenkikakkuun, jossa maistuvat lemon curd ja tuoreet marjat. Lue lisää blogista!
Read more...Suositun Mutsie-blogin Irene välttelee turhaa sokeria perheensä arjessa – myös leipoessaan. Hän on huomannut, että omia herkkuja kokkaillessa se on helppoa esimerkiksi Hermesetas-tuotteilla. Vaikka pullaa Irene leipoo harvoin, nyt hän päätti kokeilla, miten Hermesetas taipuu meheviin pistaasipulliin. Ja hyvin taipui, sillä yksi koemaistajista ei sokerittomuutta edes huomannut. Kenellä sinä maistattaisit näitä suussasulavia pullia? Tutustu ohjeeseen blogissa!
Read more...Jotain maukasta -blogin Mari huomasi, että reippailun merkeissä alkanut karanteeniaika oli kääntynyt herkuttelun puolelle. Herkuttelu oli siis vaihdettava… sokerittomaan herkutteluun! Helposti Hermesetas-tuotteilla. Kokeile sinäkin kotoiluun Marin ihania piimälettuja ja raparperista tehtyä uunihilloa. Tiesitkö, että uunihillo on hauska pikahillo heti nautittavaksi? Kannattaa tutustua ohjeeseen. Lue lisää blogista!
Read more...Tiesitkö, että puolet kaikista ruokavalioista alkoi, epäonnistui ensimmäisen viikon aikana, ja 51% aikuisista myönsi huijalleensa tai luopuvansa seitsemän päivän kuluessa.
Read more...International Sweeteners Association (Kansainvälinen makeutusainejärjestö) on yhdessä European Federation of the Associations of Dietitians (Euroopan ravitsemusterapeuttiyhdistysten liitto) kanssa esitellyt kampanjansa: ”Se on perheasia!”
Read more...
Marjukka on blogannut vuodesta 2011 asti ja hän kirjoittaa lifestyle aiheista, matkustamisesta, kulttuurista ja hyvinvoinnista. Hän rakastaa vohveleita ja jakaa mielellään sokerittomien, unikonsiemen vohveleidensa ohjeen osana herkullista aamiaista, jonka jokainen voi nauttia – ilman syyllisyyttä! Lue lisää vinkkejä Marjukan blogista.
Read more...Ruokatoimittaja ja -kuvaaja Mari Moilanen rakastaa makeita herkkuja mieluusti jo heti aamusta. Onneksi ihanaa uunipuuroa voi nauttia hyvällä omallatunnolla myös Hermesetaksella makeutettuna. Lue Marin Jotain maukasta -blogista, miten hänen rapeakuorinen, hedelmäinen uunipuuronsa saa loppusyksyn maagista makua luumuista. Samalla Mari jakaa omat vinkkinsä Hermesetas-tuotteiden käyttöön. Lue lisää blogista!
Read more...Salamatkustaja on Islannissa asuvan Satu Rämön suosittu äitiysblogi. Keittiössä Satu suosii yksinkertaisia leivontareseptejä, joita valmistaessa voi nauttia vaikka äänikirjoista. Satu tarttui haasteeseemme ja valmisti kaksi takuuvarmaa ohjettaan sokerittomana versiona. Banaanileivän ja viiden minuutin mutakakun ohjeiden lisäksi Satu kertoo, vaikuttiko Hermesetas herkkujen makuun tai valmistamiseen. Lue lisää blogista!
Read more...Ihana Char and the city -blogin Carita Alfthan rakastaa tunnelmoida syksyä kotosalla. Kun Hermesetas haastoi Charin jakamaan herkullisia syyskauden reseptejä, hän inspiroitui kauden lämpimistä mausteista ja tuoksuista. Niillä hän loihti omista aamiaissuosikeistaan sokerittomat versiot mausta tai makeudesta tinkimättä. Kokeile vaikka kurpitsalattea tai puolukkaista chia-puuroa. Lue ohjeet blogista!
Read more...Haluatko tietää lisää vähäkaloristen makeutusaineiden käytöstä, tehtävästä ja turvallisuudesta? Silloin sinun kannattaa vierailla International Sweeteners Association -järjestön (ISA; kansainvälinen makeutusainejärjestö) verkkosivuilla.
ISA on voittoa tavoittelematon järjestö, joka edustaa vähäkaloristen makeutusaineiden valmistajia ja käyttäjiä. Järjestö edistää tutkimusta ja jakaa tietoa vähäkaloristen makeutusaineiden tehtävästä tasapainoisen ruokavalion osana.
(Verkkosivu on englanniksi)
Read more...Onko sinulla diabetes? Silloin sinua saattaa kiinnostaa seuraava tutkimus, joka osoittaa, että vähäkaloriset makeutusaineet eivät vaikuta glukoositasapainoon tai lisää diabetesriskiä.
(Artikkeli on englanniksi)
Read more...