Reseptit

Suklaajäätelöä ja vadelmakermavaahtoa

VALMISTUSOHJE:

Herkullista sokeritonta jäätelöä ja tummaa suklaata, tarjoiltuna vadelmakermavaahdon kera. Vatkaa munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe kuohkeaksi ja valkoiseksi vaahdoksi. Yhdistä ja sekoita Philadelphia-juusto seokseen. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi. Vatkaa kerma. Sekoita kerma ja pilkottu suklaa munaseokseen. Lisää munanvalkuaiset seokseen ja kaada seos muovikuppeihin ja aseta sitten pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi.

Vadelmakermavaahto:
3 dl kermaa
200 grammaa tuoreita tai pakastettuja marjoja. Sulata ja valuta pakastetut marjat ennen niiden sekoittamista kerman kanssa.

Vatkaa kerma ja sekoita se vadelmien joukkoon.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
40 min
Kaloreita annoksessa:
856
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Jäätelö:
Kananmunaa
4
Hermesetas-makeutusjauhetta
2 dl
Philadelphia-juustoa
200 g
Kermaa
3 dl
Pilkottua 70 %:n tummaa suklaata
150 g
Vadelmakermavaahto:
Kermaa
3 dl
Tuoreita tai pakastettuja marjoja
200 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
21564
3594
kcal
5136
856
Proteiini g
72
12
Hiilihydraatit g
162
27
Rasva g
480
80