Hermesetas
Baking
Hermesetas Baking sokerin korvike on erytritoli- ja stevioliglykosidipohjainen pöytämakeuttaja, jossa on isomaltuloosia. Se näyttää ja maistuu sokerilta ja siinä on 70 % vähemmän kaloreita kuin normaalissa sokerissa. Hermesetas Baking on erinomainen sokerin korvike leivontaan, ruoanlaittoon ja makeuttamiseen.
Annostelu on helppoa 1:1, kuten käyttäisit tavallista sokeria. Tämän tuotteen avulla saat kauniita, maukkaita leivonnaisia ja onnistut vähäkalorisessa ruoanlaitossa.
Erityistä: Isomaltuloosi saa leivonnaiset ruskistumaan kauniisti uunissa, jolloin ne saavat hienon paistopinnan. Tuote sopii myös karamellisointiin.
Pakkaukset
250 g
RAVINTOSISÄLTÖ
0 g
0 g
98.3 g
28.5 g
0 g
69.8 g
- Annostus 1:1 kuten sokeri
- 100g Hermesetas Baking = 100g sokeria
- Rapeaa kuin sokeri
- Antaa kauniin paistopinnan
- Sopii karamellisointiin
- 70% vähemmän kaloreita verrattuna samaan määrään sokeria
- Hammasystävällinen
per 100 g
Energia
485 kJ
114 kcal
114 kcal
Rasva
- Kaikki yhteensä
- Tyydyttynyt
- Kaikki yhteensä
- Tyydyttynyt
0 g
0 g
Hiilihydraatti
- Kaikki yhteensä
- Sokereita
- Galaktoosia
- Polyolit
- Kaikki yhteensä
- Sokereita
- Galaktoosia
- Polyolit
98.3 g
28.5 g
0 g
69.8 g
Proteiini
0 g
Suola
0.0 g
Ainekset: Makeutusaine: (erytritoli), isomaltuloosi, makeutusaine: (Stevioliglykosidit Steviasta). Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus. Isomaltuloosi on glukoosin ja fruktoosin lähde. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja pähkinää.
Valmistettu Saksassa
Valmistettu Saksassa