Reseptit

Ranskalainen suklaakakku ilman jauhoja

Oh là là: ranskalaiseen suklaakakkuun et tarvitse lainkaan jauhoja. Siinä on hienointa suklaata, pehmeää voita, tuoreita kananmunia ja hieman kanelia.

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen kiertoilmalle. Hakkaa suklaa muruiksi, leikkaa voi pieniksi paloiksi, ja sulata molemmat kulhossa vesihauteen päällä.
  2. Sekoita kaakaojauhe yhdessä Hermesetas Jauheen ja kanelin kanssa sulatettuun suklaa-voimassaan. Sekoita lopuksi kananmunat joukkoon tasaiseksi taikinaksi.
  3. Voitele irtopohjavuoka (suositeltu halkaisija 20 cm), kaada taikina vuokaan ja paista 50 minuuttia keskitasolla.

    Vinkki: Talvella kakku maistuu erityisen herkulliselta, kun kanelin sijaan käyttää piparkakkumaustetta.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
70 min
Kaloreita annoksessa:
362
Tuotteet:
annoksia:
8
Ainekset
Voita
200 g
Tummaa suklaata (vähint. 60 % kaakaota)
200 g
Vähärasvaista kaakaojauhetta
20 g
Hermesetas Jauhe
10 g
Kanelia
1/2 tl
Kananmunia (koko M)
4 kpl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
12171
1520
kcal
2898
362
Proteiini g
42
5.5
Hiilihydraatit g
114.5
14.5
Rasva g
253
31.5