Reseptit

Riisivanukas- Ihana jälkiruoka koko perheelle: herkullinen, kermainen riisivanukas sisältää manteleita, on sokeriton ja sopii myös diabeetikoille.

Valmistusohje:

  1. Keitä annos riisipuuroa 1 litrasta maitoa ja noin 2 dl:sta riisiä – älä lisää suolaa. (Katso ohje esim. puuroriisipaketista)
  2. Kun riisipuuro on jäähtynyt, sekoita siihen vaniljansiemenet, rouhitut mantelit, raastettu sitruunankuori ja Hermesetas Makeutusjauhe.
  3. Vaahdota kerma ja kääntele kermavaahto puuroon. Tarjoile lämpimän kirsikkakastikkeen kanssa.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
20 min
Kaloreita annoksessa:
491
Tuotteet:
annoksia:
6
Ainekset
Annos riisipuuroa
1
Hermesetas-makeutusjauhetta
2 rkl
Vaniljatangon siemenet
1
Kuorittuja ja hienoksi rouhittuja manteleita
50 g
Kuohukermaa vähän raastettua sitruunankuorta
3 - 4 dl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
12390
2065
kcal
2950
491
Proteiini g
66.5
11
Hiilihydraatit g
217.5
36
Rasva g
204
34