Riisivanukas- Ihana jälkiruoka koko perheelle: herkullinen, kermainen riisivanukas sisältää manteleita, on sokeriton ja sopii myös diabeetikoille.
Valmistusohje:
- Keitä annos riisipuuroa 1 litrasta maitoa ja noin 2 dl:sta riisiä – älä lisää suolaa. (Katso ohje esim. puuroriisipaketista)
- Kun riisipuuro on jäähtynyt, sekoita siihen vaniljansiemenet, rouhitut mantelit, raastettu sitruunankuori ja Hermesetas Makeutusjauhe.
- Vaahdota kerma ja kääntele kermavaahto puuroon. Tarjoile lämpimän kirsikkakastikkeen kanssa.
Yleistä tietoa
Ainekset
Annos riisipuuroa
1
Hermesetas-makeutusjauhetta
2 rkl
Vaniljatangon siemenet
1
Kuorittuja ja hienoksi rouhittuja manteleita
50 g
Kuohukermaa vähän raastettua sitruunankuorta
3 - 4 dl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
12390
2065
kcal
2950
491
Proteiini g
66.5
11
Hiilihydraatit g
217.5
36
Rasva g
204
34