Kasviskaalilaat
VALMISTUSOHJE:
Leikkaa kaali neljään osaan, poista kova kanta ja paloittele lohkot. Pane kaalipalat ja vesi kattilaan. Kuumenna täydellä lämmöllä silloin tällöin sekoittaen kunnes vesi on haihtunut kattilasta, kaalipalat ovat hiukan läpikuultavia ja saaneet ruskeaa väriä. Silppua pestyt ja kuoritut kasvikset ja paista silppu öljyssä pehmeäksi. Kaada puolet kaalipaloista uunivuokaan, levitä täytesilppu ja loput kaalipalat päälle. Keitä vesi ja kasvisliemikuutiot kiehuvaksi, lisää Hermesetas, mausteet ja suola. Kaada liemi vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista uunissa 150–175 asteessa noin 75 minuuttia. Ota vuoka uunista, peitä vuoka foliolla ja anna makujen tasaantua 15 minuuttia ennen tarjoilua. Nauti Hermesetaksella maustettujen puolukoiden kanssa. Pakasta aterialta ylijäänyt, jäähtynyt ruoka välittömästi.