Reseptit

Suklaafondant ja suklaavaahtoa

VALMISTUSOHJE:

Suklaafondant:
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Crunchy tai Hermesetas Makeutusjauhe ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa.

Vaahto:
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas-makeutusjauhe keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa.

Aseta vaahto jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
60 min
Kaloreita annoksessa:
866
Tuotteet:
annoksia:
8
Ainekset
Suklaafondant:
Tummaa suklaata (70 %)
280 g
Voita
175 g
Kananmunaa
8
Vehnäjauhoja
150 g
Hermesetas Crunchy (tai)
3 tl
Hermesetas Makeutusjauhetta
6 tl
Vaahto:
Tummaa suklaata (70 %)
200 g
Munankeltuaisia
100 g
Hermesetas Crunchy (tai)
1.5 tl
Hermesetas Makeutusjauhetta
3 tl
Vatkattua kermaa
1/2 l
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
29104
3638
kcal
6928
866
Proteiini g
120
15
Hiilihydraatit g
384
48
Rasva g
544
68