Reseptit

Suklaafondant ja suklaavaahtoa

VALMISTUSOHJE:

Suklaafondant:
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Baking ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa.

Vaahto:
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas Baking keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa.

Aseta vaahto jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Suklaata, suklaata ja lisää suklaata! Kenenkään ei pitäisi jättää väliin tätä suklaafondantia, jossa on sulavan suklainen sisus ja mousse-kuorrutus!
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
60 min
Kaloreita annoksessa:
866
Tuotteet:
annoksia:
8
Ainekset
Suklaafondant:
Tummaa suklaata (70 %)
280 g
Voita
175 g
Kananmunaa
8
Vehnäjauhoja
150 g
Hermesetas Baking
6 tl
Vaahto:
Tummaa suklaata (70 %)
200 g
Munankeltuaisia
5
Hermesetas Baking
3 tl
Vatkattua kermaa
1/2 l
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
29104
3638
kcal
6928
866
Proteiini g
120
15
Hiilihydraatit g
108
14
Rasva g
544
68