Reseptit

Melonisalaatti

VALMISTUSOHJE:

Paloittele melonit pieniksi paloiksi ja viipaloi viikunat. Poista avokadon kuori ja kivi ja kuutioi liha pieniksi kuutioiksi. Kaada meloni, viikunat ja avokado suureen kulhoon ja sekoita keskenään. Ripottele päälle fetajuustoa, paahdettuja manteleita ja vesikrassia.

Valmista kastike sekoittamalla balsamiviinietikka, oliiviöljy ja Hermesetas Neste pienessä kulhossa. Kaada hiukan kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
189
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Melonisalaatti:
Cantaloupe-melonia (paino ilman kuorta)
250 g
Vesimelonia (paino ilman kuorta)
400 g
Viikunaa
2
Avokado
1
Fetajuustoa
80 g
Paahdettuja manteleita
20 g
Kourallinen (10 g) Vesikrassia
Kastike:
Valkoista balsamiviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Hermesetas Neste
15 tippaa
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
3175
794
kcal
756
189
Proteiini g
23
5.5
Hiilihydraatit g
60
15
Rasva g
46
11.5