Resepti

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä

VALMISTUSOHJE:

Huuhdo hirssi kuuman veden alla. Kaada hirssi, mantelimaito, vesi, Hermesetas Makeutusneste ja kaneli kattilaan, kiehauta. Anna turvota pienellä lämmöllä kannen alla noin 5 minuutin ajan. Sekoita maapähkinävoi joukkoon. Jaa puuro kulhoihin ja ripottele päälle vadelmia ja kurpitsansiemeniä. Tarjoile lämpimänä.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
15 min
Kaloreita annoksessa:
328
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Ainesosat:
Hirssiä
120 g
Mantelimaitoa
175 ml
Vettä
175 ml
Hermesetas-makeutusnestettä
1/2 tl
Makeuttamatonta crunchy-maapähkinävoita
1 rkl
Kanelia
1/2 tl
Päälle:
Vadelmia
50 g
Kurpitsansiemeniä
15 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2760
1380
kcal
656
328
Proteiini g
22
11
Hiilihydraatit g
90
45
Rasva g
20
10