Reseptit

Hedelmäkompotti

VALMISTUSOHJE:

Poista hedelmistä kivet ja kuori ne, poista hedelmäkodat ja pilko mielesi mukaisesti. Kiehauta kaikki muut ainekset samalla hämmentäen. Kaada hedelmät nesteen joukkoon ja keitä samalla hämmentäen, kunnes hedelmät ovat pehmenneet mutta eivät vielä hajonneet. Kaada vielä kuumana lasipurkkeihin ja sulje hyvin.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
98
annoksia:
5
Ainekset
Luumuja, Persikoita,Omenoita tai Päärynöitä
1 kg
Vettä
3 dl
Ssitruunamehua
25 ml
Hermesetas Makeutusjauhetta (tai)
20 g
Hermesetas Makeutusnestettä
3 tl
Kanelitanko
1
Liivatejauhetta 250 g:lle hedelmiä
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
885
354
kcal
245
98
Proteiini g
6
1
Hiilihydraatit g
103
21
Rasva g
2
0.4