Reseptit

Syksyinen kanelimausteinen luumucrumble

Kuumaa, rapeaa, hedelmäistä - luumucrumble lämmittää sieluasi synkkinä syyspäivinä. Kreikkalaisen jogurtin kera se maistuu myös aamupalana.

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 200 C-asteeseen ylä-/alalämmölle. Pese luumut, poista kivet ja puolita luumut. Laita uuninkestävään vuokaan ja esipaista 10 minuuttia keskitasolla.
  2. Sekoita sillä välin kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe ja kaneli kulhossa ja vaivaa voin kanssa yhteen. Pilko saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi ja työstä crumbletaikinaan. Jaa valmis crumbletaikina esipaistettujen hedelmien päälle ja paista vielä 25 minuuttia.

    Vinkki: Erinomaista aamupalana kreikkalaisen jogurtin kera!
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
45 min
Kaloreita annoksessa:
422
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Hedelmäpohja
Luumuja
400 g
Kanelia
1 tl
Crumbletaikina
Kaurahiutaleita
60 g
Saksanpähkinöitä
30 g
Voita
30 g
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Kanelia
1 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
3545
1772
kcal
844
422
Proteiini g
15.5
8
Hiilihydraatit g
80.5
40.5
Rasva g
51.5
26