Reseptit

Banaanivaahto

VALMISTUSOHJE:

Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon.

Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin kanssa. Anna jähmettyä jääkaapissa. Kastiketta varten puolita hedelmät, kaavi siemenet ja hyytelö pois lusikalla ja painele siivilän läpi. Lisää 1 teelusikallinen siemeniä kastikkeeseen. Lisää Hermesetas ja Maizena. Kiehauta lyhyesti samalla hämmentäen. Anna jäähtyä. Ota vaahdosta kahdella ruokalusikalla pyöryköitä ja aseta ne lautaselle, valuta ympärille kastiketta.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
96
Tuotteet:
annoksia:
8
Ainekset
Banaania
3
Sitruunan mehu
1/2
Vähärasvaista rahkaa
250 g
Hermesetas Makeutusjauhetta
5 rkl
Munanvalkuaista
2
Liivatelehteä, kylmään veteen upotettuna
3
Kastike:
Passionhedelmää
4
Hermesetas Makeutusjauhetta
1 rkl
Maizenaa
1/2 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
3206
401
kcal
766
96
Hiilihydraatit g
103
13
Rasva g