Banaanivaahto
VALMISTUSOHJE:
Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon.
Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin kanssa. Anna jähmettyä jääkaapissa. Kastiketta varten puolita hedelmät, kaavi siemenet ja hyytelö pois lusikalla ja painele siivilän läpi. Lisää 1 teelusikallinen siemeniä kastikkeeseen. Lisää Hermesetas ja Maizena. Kiehauta lyhyesti samalla hämmentäen. Anna jäähtyä. Ota vaahdosta kahdella ruokalusikalla pyöryköitä ja aseta ne lautaselle, valuta ympärille kastiketta.