Resepti

Valkosuklaata ja mansikoita sisältävä pannacotta

Koe yksi suosituimmista jälkiruoista uudella tavalla: kokeile valkosuklaata, mansikoita ja keveää Hermesetas-makeutta sisältävää pannacottaa.

Valmistusohje:

  1. Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä. Murskaa suklaa paloiksi, kaada yhdessä Hermesetaksen, halkaistun vaniljatangon ja kerman kanssa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä.
  2. Ota vaniljatanko pois kermasta ja liuota puristetut liivatteet vielä kuumaan kermaan. Jaa lämmin massa 4 lasiin ja aseta vähintään 4 tunniksi kylmään.
  3. Valmista mansikkakastike vasta hieman ennen tarjoilua.
    Leikkaa sitä varten puolet mansikoista pieniksi kuutioiksi. Soseuta toinen puoli mansikoista yhdessä Hermesetas Jauheen, 1 tl, kanssa ja lisää kuutioidut mansikat. Kaada mansikkakastike pannacottan päälle ja koristele valkosuklaahiutaleilla.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
20 min
Kaloreita annoksessa:
511
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Pannacotta:
Kermaa
400 ml
Valkosuklaata
100 g
Hermesetas Jauhe
10 g
Vaniljatanko
1
Liivatetta
4 lehteä
Mansikkakastike:
Mansikoita (tuoreita tai pakastettuja)
300 g
Hermesetas Jauhe
2 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
8585
2146
kcal
2044
511
Proteiini g
30.5
7.5
Hiilihydraatit g
89
22
Rasva g
176.5
44