Valkosuklaata ja mansikoita sisältävä pannacotta
Koe yksi suosituimmista jälkiruoista uudella tavalla: kokeile valkosuklaata, mansikoita ja keveää Hermesetas-makeutta sisältävää pannacottaa.
Valmistusohje:
- Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä. Murskaa suklaa paloiksi, kaada yhdessä Hermesetaksen, halkaistun vaniljatangon ja kerman kanssa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä.
- Ota vaniljatanko pois kermasta ja liuota puristetut liivatteet vielä kuumaan kermaan. Jaa lämmin massa 4 lasiin ja aseta vähintään 4 tunniksi kylmään.
- Valmista mansikkakastike vasta hieman ennen tarjoilua.
Leikkaa sitä varten puolet mansikoista pieniksi kuutioiksi. Soseuta toinen puoli mansikoista yhdessä Hermesetas Jauheen, 1 tl, kanssa ja lisää kuutioidut mansikat. Kaada mansikkakastike pannacottan päälle ja koristele valkosuklaahiutaleilla.
Yleistä tietoa
Ainekset
Pannacotta:
Kermaa
400 ml
Valkosuklaata
100 g
Hermesetas Jauhe
10 g
Vaniljatanko
1
Liivatetta
4 lehteä
Mansikkakastike:
Mansikoita (tuoreita tai pakastettuja)
300 g
Hermesetas Jauhe
2 tl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
8585
2146
kcal
2044
511
Proteiini g
30.5
7.5
Hiilihydraatit g
89
22
Rasva g
176.5
44