Viikon resepti

Raparperi Gin Fizz

VALMISTUSOHJE:

Leikkaa raparperit pieniksi paloiksi ja kaada ne kattilaan yhdessä Hermesetaksen kanssa. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen samalla sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Kaada keitetyt raparperit siivilän läpi kulhoon ja paina, kunnes raparperien neste on irronnut. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Anna raparperisiirapin jäähtyä. Laita ravistimeen kourallinen jääkuutioita ja kaada sitruunamehu ja 4 cl raparperisiirappia ravistimeen. Lisää gini ja munanvalkuainen. Laita kansi ravistimen päälle ja ravistele, kunnes sisältö on kondensoitunut. Täytä lasit jääkuutioilla ja kaada ravistimen sisältö laseihin. Lisää soodavesi.

Yleistä tietoa
Valmis sisään:
10 minuutit
Kalori p.p.:
181
Tuotteet:
Granulated
Annos:
2
Ainekset
Raparperia (tuoretta tai pakastettua)
250 g
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Jääkuutioita
1 kourallinen
Sitruunamehua
4 cl
Giniä
12 cl
Munanvalkuainen (pastöroitu)
1
Soodavettä
6 cl
Jääkuutioita
1 kourallinen
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1520
760
kcal
362
181
Proteiini g
5
2.5
Hiilihydraatit g
5
2.5
Rasva g
0
0