Viikon resepti

Vegaaninen kaakao kauramaidosta

Tekisikö mielesi vegaanista herkkua? Nauti siinä tapauksessa kuumaa kaakaota, jossa on kauramaitoa, vahvaa tummaa suklaata ja ripaus kanelia.

Valmistusohje:

  1. Sekoita kaikki ainekset kattilassa vispilällä ja anna kiehahtaa kerran. Tällöin kaakaojauhe ja suklaa sulavat, ja tärkkelys sitoo kaakaojuoman yhteen.
  2. Kaada kaakao kahteen kuppiin ja tarjoile. Koristele oman mielesi mukaan vaahdotetulla kauramaidolla (tai vegaanisella kermalla) sekä ripauksella kaakaojauhetta tai kanelia. Nauti kuumana.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
10 min
Kaloreita annoksessa:
209
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Kauramaitoa
500 ml
Tummaa suklaata (vähint. 70% kaakaota)
20 g
Vähärasvaista kaakaojauhetta
2 rkl
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Tärkkelystä
1 rkl
Kanelia
1 ripaus
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1755
878
kcal
418
209
Proteiini g
8.5
4.5
Hiilihydraatit g
55.5
28
Rasva g
15.5
7.5