Search

Kausi: Koko vuoden

Ohukaiset puolukoiden kera

Ohukaiset puolukoiden kera VALMISTUSOHJE: Kaada kaikki puolukkamarmeladin ainekset kattilaan ja kuumenna hitaasti. Aina kiehua hiljalleen, kunnes neste haihtuu ja keitos muuttuu hitaasti paksuksi. Älä sekoita liikaa, jotta marjat pysyvät kokonaisina. Kaada vehnäjauhot, suola ja Hermesetas Jauhe kulhoon. Lisää maitoa vähän kerrallaan samalla vatkaten. Sekoita, kunnes kaikki maito on lisätty. Lisää munat ja voi ja vatkaa. […]

Lue lisää

Rapea granola

Rapea granola VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 150 °C. Rouhi saksanpähkinät ja cashew-pähkinät karkeasti ja sekoita ne kulhossa yhdessä kauraryynien, kurpitsansiemenien ja seesaminsiemenien kanssa. Sulata kookosöljy kulhossa mikroaaltouunissa, tiputtele Hermesetas Makeutusneste -tipat kookosöljyyn ja kaada granola-seokseen. Sekoita, kunnes öljy on jakautunut tasaisesti. Levitä granola leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 40 minuuttia tai kunnes pähkinät alkavat saada hiukan […]

Lue lisää

Soijamarinoidut kanavartaat

Soijamarinoidut kanavartaat VALMISTUSOHJE: Raasta inkivääri raastinraudalla. Kaada kulhoon ja lisää soija, riisiviinietikka ja Hermesetas Makeutusneste. Purista valkosipuli kulhoon ja sekoita. Suikaloi kanan sisäfileet ja kasta marinadissa. Laita kansi kulhon päälle tai peitä se talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa vähintään 6 tuntia. Laita kanafileet vartaisiin ja paista niitä pannulla runsaassa öljyssä ja korkeassa lämmössä. Kääntele […]

Lue lisää

Suklaakakku suklaaganachella

Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]

Lue lisää

Unikko-sitruunavohvelit

Unikko-sitruunavohvelit VALMISTUSOHJE: Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa erittäin hienoksi jauhoksi. Kaada täysjyväspelttijauhot, leivinjauhe, Hermesetas Baking ja sitruunan raastettu kuori kulhoon. Vatkaa kananmunat, mantelimaito, jogurtti, sitruunamehu ja juokseva kookosöljy. Kaada nestemäiset ainesosat jauhojen sekaan ja sekoita taikinaksi. Sekoita unikot joukkoon. Voitele vohvelirauta kevyesti kookosöljyllä, kuumenna ja paista vohvelit yksitellen. Halutessasi lisää kermavaahtoa vohveleiden päälle. Koristele mantelilastuilla ja mustikoilla, tarjoile […]

Lue lisää

Raakakakku brownie

Raakakakku brownie VALMISTUSOHJE: Brownie: Sekoita taatelit, kaakaojauhe, mantelit, saksanpähkinät ja Hermesetas Baking tasaiseksi seokseksi tehosekoittimella. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (20–22 cm). Kuorrute: Sekoita kaakaojauhe, kivettömät taatelit, kookosmaito ja kookosöljy keskenään, lisää lopuksi kuuma vesi ja valele pohjan päälle. Anna jäähtyä.

Lue lisää

Rusinapitko rahka-öljytaikinasta

Rusinapitko rahka-öljytaikinasta VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta hyvin. Voit hieman taputella niitä kuiviksi. Esilämmitä uuni 175 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Kaada kaikki ainesosat sekoituskulhoon ja sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla notkeaksi taikinaksi. Alusta rusinat joukkoon. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan. Muotoile jokaisesta osasta noin 40 cm pitkä […]

Lue lisää

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä VALMISTUSOHJE: Huuhdo hirssi kuuman veden alla. Kaada hirssi, mantelimaito, vesi, Hermesetas Makeutusneste ja kaneli kattilaan, kiehauta. Anna turvota pienellä lämmöllä kannen alla noin 5 minuutin ajan. Sekoita maapähkinävoi joukkoon. Jaa puuro kulhoihin ja ripottele päälle vadelmia ja kurpitsansiemeniä. Tarjoile lämpimänä. Vinkki: hirssijauhojen sijasta voit käyttää myös kauraa

Lue lisää

Rommirusinakakku

Rommirusinakakku VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa tai rommiesanssivesiseoksessa 30 minuuttia. Murenna hiiva sekoituskulhoon ja lisää lämmin maito ja tofu. Sekoita voimakkaasti. Lisää jauhot, Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking, sitruunan kuoriraaste ja kananmunat. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Voitele rengasvuoka ja kaada taikina vuokaan. Peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi lämpimässä. Paista 200º noin […]

Lue lisää

Lihapullat tomaattikastikkeessa

Lihapullat tomaattikastikkeessa VALMISTUSOHJE: Mittaa mureketaikinan aineet kulhoon. Sekoita ainekset ja anna maustua 30 minuuttia. Pane kastikkeen aineet kasariin ja hauduta miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Kaada kastike vuokaan ja pyörittele lihapullat ja pane ne kastikkeen joukkoon. Riivi timjamin lehtiä päälle. Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Lue lisää