Search

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä

15 min
Jälkiruoat

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

1380
kj
328
kcal
11
proteiini g
45
hiilihydraatteja g
10
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 2 annosta varten

Ainesosat:

1.2 dl Hirssiä
175 ml Mantelimaitoa
175 ml Vettä
1/2 tl Hermesetas-makeutusnestettä
1 rkl Makeuttamatonta crunchy-maapähkinävoita
1/2 tl Kanelia
1.2 dl Hirssiä 175 ml Mantelimaitoa 175 ml Vettä 1/2 tl Hermesetas-makeutusnestettä 1 rkl Makeuttamatonta crunchy-maapähkinävoita 1/2 tl Kanelia

Päälle:

50 g Vadelmia
15 g Kurpitsansiemeniä
50 g Vadelmia 15 g Kurpitsansiemeniä

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen