Rommirusinakakku
Kokeile tätä reseptiä ja leivo ikioma perinteinen Gugelhopf, makea rusinatäytteinen leivonnainen. Tämä suussa sulava kakku on täydellinen juhlaherkku, jolla teet vaikutuksen kaikkiin vieraisiin.
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
558
kj
133
kcal
29
hiilihydraatteja g
12
rasva g
Ainekset 16 annosta varten
2 dl | Rusinoita |
2 rkl | Rommia tai |
2 rkl | Vettä, johon on lisätty rommiesanssia |
20 g | Tuorehiivaa |
2 dl | Huoneenlämpöistä maitoa |
150 g | Maustamatonta, pehmeää Tofua |
2 dl | Hermesetas Baking (tai) |
2 dl | Hermesetas Makeutusjauhe |
4 1/2 dl | Vehnäjauhoja |
2 tl | Raastettua sitruunankuorta |
Hieman voita vuoan voiteluun | |
2 | Kananmunaa |