Search

Rommirusinakakku

60 min
Leivonta

Kokeile tätä reseptiä ja leivo ikioma perinteinen Gugelhopf, makea rusinatäytteinen leivonnainen. Tämä suussa sulava kakku on täydellinen juhlaherkku, jolla teet vaikutuksen kaikkiin vieraisiin.

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

558
kj
133
kcal
29
hiilihydraatteja g
12
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 16 annosta varten

2 dl Rusinoita
2 rkl Rommia tai
2 rkl Vettä, johon on lisätty rommiesanssia
20 g Tuorehiivaa
2 dl Huoneenlämpöistä maitoa
150 g Maustamatonta, pehmeää Tofua
2 dl Hermesetas Baking (tai)
2 dl Hermesetas Makeutusjauhe
4 1/2 dl Vehnäjauhoja
2 tl Raastettua sitruunankuorta
Hieman voita vuoan voiteluun
2 Kananmunaa
2 dl Rusinoita 2 rkl Rommia tai 2 rkl Vettä, johon on lisätty rommiesanssia 20 g Tuorehiivaa 2 dl Huoneenlämpöistä maitoa 150 g Maustamatonta, pehmeää Tofua 2 dl Hermesetas Baking (tai) 2 dl Hermesetas Makeutusjauhe 4 1/2 dl Vehnäjauhoja 2 tl Raastettua sitruunankuorta Hieman voita vuoan voiteluun 2 Kananmunaa

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen