Reseptit

Nopea kirsikkajäätelö

Jogurttia, kermaa, kirsikoita ja 2 ruokalusikallista Hermesetasta: 4 ainesosaa nopeaan kirsikkajäätelöön, joka pysyy mielessä pitkään.

Valmistusohje:

  1. Hienonna pakastekirsikat ja Hermesetas Jauhe yleiskoneessa mahdollisimman pieneksi. Sekoita jogurtti ja kerma ja lisää ne hitaasti joukkoon. Tarjoile heti ja nauti.

    Vinkki: Resepti on helposti toteutettavissa ilman tehokasta yleiskonettakin. Anna tällöin kirsikoiden sulaa 10 minuuttia ja soseuta ne sitten yhdessä Hermesetas Jauheen, jogurtin ja kerman kanssa. Valmiin kirsikkaseoksen voi sitten laittaa matalassa kulhossa pakastelokeroon. Sekoita puolen tunnin välein ja odota, että jäätelöseos kiteytyy. Näin voi myös auttaa tilannetta, jos jäätelöstä on tullut liian juoksevaa.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
10 min
Kaloreita annoksessa:
224
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Pakastekirsikoita
300 g
Hermesetas Jauhe
2 rkl
Jogurttia
100 g
Kermaa
50 g
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1881
941
kcal
448
224
Proteiini g
9
4.5
Hiilihydraatit g
53
26.5
Rasva g
22.5
11.5