Mangolassi-mehujäät
Mehujääpuikkoja? Vai mieluummin mangolassia? Reseptillämme saat molempia kerralla! Nauti vegaanisista mehujäistä.
Valmistusohje:
- Kuori mango, leikkaa se karkeiksi pieniksi palasiksi ja soseuta sitten yhdessä Hermesetas Jauheen kanssa. Kaada puolet mangokastikkeesta mehujäämuotteihin, noin 1–2 cm:n hedelmäkerros jokaiseen muottiin ja aseta vähintään 30 minuutiksi pakastelokeroon.
- Vaaleaa kerrosta varten sekoita kookosjogurtti ja Hermesetas Jauhe ja jaa seos osittain täytettyihin mehujäämuotteihin. Aseta uudelleen pakastelokeroon noin 30 minuutiksi.
- Jaa lopuksi loput mangokastikkeesta mehujäämuotteihin ja upota niihin tikut. Aseta pakastimeen vielä 2 tunniksi, jotta mehujäät pakastuvat täysin. Nauti.
Yleistä tietoa
Ainekset
Jogurttikerrokseen
Kookosjogurtti (vaihtoehto: kreikkalainen jogurtti)
100 g
Hermesetas Jauhe
1 tl
Hedelmäkerrokseen
Tuoretta mangoa
200 g
Hermesetas Jauhe
2 tl
Lisäksi tarvitaan:
Tikun sisältäviä mehujäämuotteja
1
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
895
224
kcal
213
53
Proteiini g
2.5
0.5
Hiilihydraatit g
32
8
Rasva g
8
2