Reseptit

Mangolassi-mehujäät

Mehujääpuikkoja? Vai mieluummin mangolassia? Reseptillämme saat molempia kerralla! Nauti vegaanisista mehujäistä.

Valmistusohje:

  1. Kuori mango, leikkaa se karkeiksi pieniksi palasiksi ja soseuta sitten yhdessä Hermesetas Jauheen kanssa. Kaada puolet mangokastikkeesta mehujäämuotteihin, noin 1–2 cm:n hedelmäkerros jokaiseen muottiin ja aseta vähintään 30 minuutiksi pakastelokeroon.
  2. Vaaleaa kerrosta varten sekoita kookosjogurtti ja Hermesetas Jauhe ja jaa seos osittain täytettyihin mehujäämuotteihin. Aseta uudelleen pakastelokeroon noin 30 minuutiksi.
  3. Jaa lopuksi loput mangokastikkeesta mehujäämuotteihin ja upota niihin tikut. Aseta pakastimeen vielä 2 tunniksi, jotta mehujäät pakastuvat täysin. Nauti.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
10 min
Kaloreita annoksessa:
53
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Jogurttikerrokseen
Kookosjogurtti (vaihtoehto: kreikkalainen jogurtti)
100 g
Hermesetas Jauhe
1 tl
Hedelmäkerrokseen
Tuoretta mangoa
200 g
Hermesetas Jauhe
2 tl
Lisäksi tarvitaan:
Tikun sisältäviä mehujäämuotteja
1
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
895
224
kcal
213
53
Proteiini g
2.5
0.5
Hiilihydraatit g
32
8
Rasva g
8
2