Reseptit

Itse tehty mustikka-limettisiirappi

Ihanan virkistävän juoman hedelmäinen pohja: tee mustikka-limettisiirappi itse. Reseptillämme se on helppoa!

Valmistusohje:

  1. Kaada mustikat, vesi ja Hermesetas Jauhe kattilaan, anna kiehahtaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia keskilämmöllä ja sekoita säännöllisesti. Varo: seos poreilee ja voi roiskahtaa!
  2. Anna seoksen jäähtyä hieman, siivilöi se ja mausta limettimehulla. Täytä sitten suppilon avulla puhtaaseen, suljettavaan pulloon ja säilytä jääkaapissa.

    Vinkki: Maistuisiko alkoholiton kesäinen spritzer? Limetinviipale, pieni määrä tuoretta basilikaa, 1 rkl mustikkasiirappia ja lisäksi kivennäisvettä – herkullinen ja virkistävä juoma valmistuu hetkessä!
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
15 min
Kaloreita annoksessa:
12
Tuotteet:
annoksia:
12
Ainekset
Mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
200 g
Vettä
150 ml
Hermesetas Jauhe
10 g
Limettimehua
1 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
600
50
kcal
143
12
Proteiini g
1
0
Hiilihydraatit g
31.5
2.5
Rasva g
1