Resepti

Vietnamilainen pomelosalaatti

VALMISTUSOHJE:

Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa valkokaali pieniksi paloiksi. Kuori pomelo, poista sen valkoinen osa ja kuutioi hedelmäliha sopiviksi paloiksi. Halkaise granaattiomena ja raaputa sen siemenet ulos. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri. Kaada kaikki ainekset suureen kulhoon ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään pienessä kulhossa ja kaada kastike salaatin päälle. Sekoita salaattia, jotta kastike levittyy tasaisesti. Kaada seesaminsiemenet pannulle ja paahda ne kullankeltaisiksi. Ripottele paahdettuja seesaminsiemeniä salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
15 min
Kaloreita annoksessa:
115
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Salaatti:
Porkkanaa
2
Valkokaalia
1/4
Pomelo
1/2
Granaattiomena
1/2
Punainen chili
1
Kourallinen tuoretta korianteria
1
Kastike:
Kalakastiketta
2 rkl
Limetinmehua
3 rkl
Hermesetas Makeutusneste
20
Rouhittua pippuria
1 tl
Koristelu:
Seesaminsiemeniä
3 rkl
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
1932
483
kcal
460
115
Proteiini g
20
5
Hiilihydraatit g
44
11
Rasva g
24
6