Hillokeksit
VALMISTUSOHJE:
Nypi jauhot, Hermesetas, vanilja-Hermesetas ja margariini nopeasti yhteen, kunnes seos muistuttaa hienoksi jauhettuja korppujauhoja. Vaivaa taikinaa varovasti mutta vain niin kauan, että ainekset juuri tarttuvat toisiinsa. Laita jääkaappiin 1 tunniksi. Kauli taikina 3–4 mm:n paksuiseksi. Ota noin 80 tasa- tai aaltoreunaista ympyrää muotilla ja ota puolesta ympyrämäärästä keskustat pois (keksien pohjat ja kannet). Paista esilämmitetyssä uunissa 180 asteessa noin 12 minuuttia; keksien pitäisi olla yhä erittäin vaaleita väriltään, ei ruskeita. Kokoa keksit yhteen hillon kera niiden ollessa vielä kuumia.
*Vanilja-Hermesetas-makeutusjauheen valmistaminen:
Aseta halkaistu vaniljatanko ilmatiiviiseen tölkkiin, täytä tölkki Hermesetas Makeutusjauheella. Sulje tiiviisti ja säilytä viikon ajan. Jos käytät vaniljaesanssia (uutetta) tai -maustetta vanilja-Hermesetas-makeutusjauheen sijasta, lisää vastaava määrä Hermesetas-makeutusjauhetta reseptiin.