Search

Kausi: Kevät

Marjasmoothie

Marjasmoothie

Lue lisää
Kanelipulla

Kanelipulla

Lue lisää
Irish coffee

Irish coffee

Lue lisää
Suklaafondant

Suklaafondant

Lue lisää
Matchajaatelo

Matchajäätelö

Lue lisää

Granola-aamiaistortut

Lue lisää
Gâteau à la framboise sans cuisson avec base cacao et noix de cajou

Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla

Lue lisää

Sitruunakakku

Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Lue lisää

Kookosrahka ja mangohilloke

Kookosrahka ja mangohilloke VALMISTUSOHJE: Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä ja kuutioi. Laita mangokuutiot, vesi, vaniljatangon raaputettu sisus ja paloiteltu tanko sekä tähtianis kattilaan. Peitä kannella ja keitä miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Mausta makeutusjauheella ja sitruunamehulla. Kookosrahka: Leikkaa kookospähkinästä muutamia ohuita lastuja koristelua varten. Raasta kookospähkinän valkoinen osa hienoksi raasteeksi. Sekoita rahka, raaste ja […]

Lue lisää

Tiramisu

Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Lue lisää