Search

Granola-aamiaistortut

30 min
Leivonta

Maistuisiko aamiaiseksi myslitorttu? Sen hedelmäinen ja kermainen täyte on tehty marjoista ja islantilaisesta skyr-maitotuotteesta.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 165 °C:n lämpötilaan. Voitele 6 pientä torttuvuokaa ja laita ne sivuun. Laita mantelijauho, kaurahiutaleet, Hermesetas Jauhe, suola ja kaneli kulhoon ja sekoita. Lisää kookosöljy ja käytä suuren puulusikan taustaa tai käsiäsi vaivataksesi kookosöljyn seokseen. Rouhi mantelit karkeiksi ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita.
  2. Jaa granolaseos torttuvuokiin ja paina seos kunnolla pohjalle ja ylös sivuille. Paista granolatorttuja uunissa 12–15 minuuttia ja anna niiden sitten jäähtyä kokonaan. Tarjoile jogurtin, kvarkin tai skyrin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Ravintoarvot annosta kohti

2184
kj
520
kcal
21
proteiini g
27
hiilihydraatteja g
35
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 6 annosta varten

Tortut:

9 rkl Mantelijauhoja
2.5 dl Kaurahiutaleita
8 g Hermesetas Jauhe
1/4 tl Suolaa
1/4 tl Jauhettua kanelia
1.2 dl Kookosöljyä
100 g Manteleita
25 g Sulatettua voita
9 rkl Mantelijauhoja 2.5 dl Kaurahiutaleita 8 g Hermesetas Jauhe 1/4 tl Suolaa 1/4 tl Jauhettua kanelia 1.2 dl Kookosöljyä 100 g Manteleita 25 g Sulatettua voita

Koristelu:

250 g Skyriä, jogurtti
Marjoja
250 g Skyriä, jogurtti Marjoja

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen