Search

Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla

45 min
Jälkiruoat

Omaperäinen, ilman uunia valmistuva ja uskomattoman maukas: tämän vadelmajuustokakun pohja on tehty taateleista, cashewpähkinöistä ja kaakaosta. Maista!

Valmistelu

  1. Pohja: Kuori taatelit ja ota kivet pois. Laita kivettömät taatelit ja muut ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita hyvin. Vuoraa neliskulmaisen vuoan (n. 18 x 18 cm) pohja leivinpaperilla ja kaada taatelimassa sen päälle. Jaa massa tasaisesti koko vuokaan ja painele tasaiseksi. Laita vuoka jääkaappiin.
  2. Vadelmakuorrute: Kaada kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita niitä hyvin parin minuutin ajan, kunnes vadelmamassa on kevyttä ja ilmavaa. Mausta Hermesetaksella ja lisää tarvittaessa. Kaada vadelmamassa taatelipohjan päälle ja tasoita pinta lastalla. Laita vuoka takaisin jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  3. Tarjoilu: Nosta juustokakku vuoasta ja leikkaa reunat siistiksi. Sulata tumma suklaa ja koristele kauniilla kuviolla.

Ravintoarvot annosta kohti

1732
kj
413
kcal
20
proteiini g
24
hiilihydraatteja g
32
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 10 annosta varten

Pohja:

6 Isoa taatelia
50 g Mantelijauhoja
150 g Cashewpähkinöitä
30 g Kookosöljyä
1.5 tl Vaniljajauhetta
0.5 tl Hienoa suolaa
25 g Kaakaojauhetta
15 g Kaakaonibsejä
6 Isoa taatelia 50 g Mantelijauhoja 150 g Cashewpähkinöitä 30 g Kookosöljyä 1.5 tl Vaniljajauhetta 0.5 tl Hienoa suolaa 25 g Kaakaojauhetta 15 g Kaakaonibsejä

Vadelmakuorrute:

260 g Tuoreita vadelmia
10 g Pakastekuivattuja vadelmia
300 g Suolattomia cashewpähkinöitä (liotetaan kulhossa vedessä yön yli)
60 g Kookosöljyä
0.5 Banaania
150 g Kookoskermaa
1 tl Vaniljajauhetta
1 Sitruunan mehu
1-2 tl Hermesetas Jauhe
260 g Tuoreita vadelmia 10 g Pakastekuivattuja vadelmia 300 g Suolattomia cashewpähkinöitä (liotetaan kulhossa vedessä yön yli) 60 g Kookosöljyä 0.5 Banaania 150 g Kookoskermaa 1 tl Vaniljajauhetta 1 Sitruunan mehu 1-2 tl Hermesetas Jauhe

Tarjoilu:

20 g Tummaa suklaata, 70 %
20 g Tummaa suklaata, 70 %

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen