Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla
Omaperäinen, ilman uunia valmistuva ja uskomattoman maukas: tämän vadelmajuustokakun pohja on tehty taateleista, cashewpähkinöistä ja kaakaosta. Maista!
Valmistelu
- Pohja: Kuori taatelit ja ota kivet pois. Laita kivettömät taatelit ja muut ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita hyvin. Vuoraa neliskulmaisen vuoan (n. 18 x 18 cm) pohja leivinpaperilla ja kaada taatelimassa sen päälle. Jaa massa tasaisesti koko vuokaan ja painele tasaiseksi. Laita vuoka jääkaappiin.
- Vadelmakuorrute: Kaada kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita niitä hyvin parin minuutin ajan, kunnes vadelmamassa on kevyttä ja ilmavaa. Mausta Hermesetaksella ja lisää tarvittaessa. Kaada vadelmamassa taatelipohjan päälle ja tasoita pinta lastalla. Laita vuoka takaisin jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
- Tarjoilu: Nosta juustokakku vuoasta ja leikkaa reunat siistiksi. Sulata tumma suklaa ja koristele kauniilla kuviolla.
Ravintoarvot annosta kohti
1732
kj
413
kcal
20
proteiini g
24
hiilihydraatteja g
32
rasva g
Ainekset 10 annosta varten
Pohja:
6 | Isoa taatelia |
50 g | Mantelijauhoja |
150 g | Cashewpähkinöitä |
30 g | Kookosöljyä |
1.5 tl | Vaniljajauhetta |
0.5 tl | Hienoa suolaa |
25 g | Kaakaojauhetta |
15 g | Kaakaonibsejä |
Vadelmakuorrute:
260 g | Tuoreita vadelmia |
10 g | Pakastekuivattuja vadelmia |
300 g | Suolattomia cashewpähkinöitä (liotetaan kulhossa vedessä yön yli) |
60 g | Kookosöljyä |
0.5 | Banaania |
150 g | Kookoskermaa |
1 tl | Vaniljajauhetta |
1 | Sitruunan mehu |
1-2 tl | Hermesetas Jauhe |
Tarjoilu:
20 g | Tummaa suklaata, 70 % |