Reseptit

Soijamarinoidut kanavartaat

VALMISTUSOHJE:

Raasta inkivääri raastinraudalla. Kaada kulhoon ja lisää soija, riisiviinietikka ja Hermesetas Makeutusneste. Purista valkosipuli kulhoon ja sekoita. Suikaloi kanan sisäfileet ja kasta marinadissa. Laita kansi kulhon päälle tai peitä se talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa vähintään 6 tuntia. Laita kanafileet vartaisiin ja paista niitä pannulla runsaassa öljyssä ja korkeassa lämmössä. Kääntele vartaita, jota kana paistuu kummaltakin puolelta. Tarjoile kanavartaat korianterin kera.

Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
288
Tuotteet:
annoksia:
2
Ainekset
Inkivääriä
25 g
Soijaa
1/4 dl
Riisiviinaetikkaa
1 rkl
Hermesetas Makeutusneste
10 tippaa
Valkosipulinkynsi
1
Kanan sisäfileetä
300 g
Maultaan neutraalia kasvisöljyä
Korianteria
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
2415
1208
kcal
575
288
Proteiini g
78
39
Hiilihydraatit g
9
5
Rasva g
24
12