Reseptit

Nopea raparperihilloke uunista

Nopea ja maukas resepti uunissa valmistetulle raparperihillokkeelle ➤ kaikkien Hermesetas-reseptien tavoin myös tämä sisältää erityistietoja diabeetikoille.

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 200 °C asteeseen ylä-/alalämmölle. Pese raparperi, puhdista ja leikkaa se 5 cm pitkiksi paloiksi – tässä reseptissä raparperia ei tarvitse kuoria. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet pois.
  2. Sekoita valmistellut ainekset Hermesetas Jauheen ja ruokasoodan kanssa ja levitä suureen uunivuokaan. Ruokasooda vie raparperin happamuuden. Paista kuumassa uunissa noin 20 minuutin ajan (raparperin tulisi olla pehmeää, mutta säilyttää vielä muotonsa).



    Vinkki: Hilloke maistuu erinomaiselta kevyesti vatkatun kerman ja paahdettujen pähkinöiden kanssa jälkiruokana.
Yleistä tietoa
Valmistusaika:
30 min
Kaloreita annoksessa:
11
Tuotteet:
annoksia:
4
Ainekset
Raparperia
500 g
Vaniljatanko
1 kpl
Hermesetas Jauhe
5 g
Sitruunamehua
2 rkl
Ruokasoodaa
1 hyppysellinen (valinnainen)
Ravintoarvot
Resepti:
Annos:
kJ
180
45
kcal
43
11
Proteiini g
3
1
Hiilihydraatit g
6
1.5
Rasva g
0.5