
Kultainen rommikuivakakku

Suklaapikkuleivät

Suklaacookiet

Uuniomenat pekaanimurujen kera

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Kostutettu sitruunakakku
Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Sahramiteeleivät
Sahramiteeleivät VALMISTUSOHJE: Murenna hiiva suureen kulhoon. Sulata voi kulhossa, lisää siihen maito ja kaada seos kulhoon hiivan kanssa. Sekoita, kunnes hiiva on jakaantunut tasaisesti. Lisää kreikkalainen jogurtti, sahrami, Hermesetas Baking, suola ja sekoita. Lisää jauhoja vähän kerrallaan samalla sekoittaen, kunnes kaikki jauhot on lisätty. Vaivaa taikinaa 7 minuuttia, kunnes se on tasainen ja irtoaa kulhon […]

Kaalisalaatti punajuurien kera
Kaalisalaatti punajuurien kera VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Kuori punajuuret ja leikkaa neljään osaan. Laita ne leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja pyöritä niitä 2 rkl oliiviöljyssä. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista punajuuria uunissa 40 minuuttia. Huuhtele lehtikaali ja leikkaa varret pois. Leikkaa lehtikaali pienemmiksi paloiksi ja laita ne kulhoon. Kaada 1 rkl oliiviöljyä ja omenaviinietikka […]

Suklaakakku suklaaganachella
Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]