Search

Suklaapikkuleivät

60 min
Leivonta

Tuorejuustoa sydämen muotoisissa suklaakekseissä – juuri oikea resepti adventtiaikaan. Hermesetas Jauheen ansiosta nautinto sopii myös diabeetikoille!

Valmistelu

  1. Laita Hermesetas Jauhe, voi, kananmuna, vaniljauute ja maito kulhoon ja sekoita. Siivilöi toiseen kulhoon loput ainesosat. Lisää kuivat aineet voiseoskulhoon vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Kun kaikki aineet on yhdistetty, vaivaa taikina tasaiseksi ja peitä tuorekelmulla. Jätä taikina kylmään pariksi tunniksi.
  2. Esilämmitä uuni 180 °C lämpötilaan. Ota taikina jääkaapista ja vaivaa sitä käsin. Kaaviloi se levyksi jauhotetulle pöydälle ja ota siitä noin 7 cm:n ympyröitä. Leikkaa pienempi ympyrä/sydän puoleen määrään pikkuleivistä niin, että sinulla on kokonainen pohja ja päällys, jossa on reikä.
  3. Laita pikkuleivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista niitä uunissa 11–12 minuuttia. Ota ne pois ja anna jäähtyä ritilän päällä.
  4. Sekoita tuorejuusto ja Hermesetas keskenään ja liitä pikkuleivät yhteen niin, että laitat pienen nokareen tuorejuustoa pohjan ja päällyksen väliin.

Ravintoarvot annosta kohti

377
kj
90
kcal
2.5
proteiini g
8
hiilihydraatteja g
5.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 25 annosta varten

15 g Hermesetas Jauhe
100 g Huoneenlämpöistä voita
1 Kananmuna
1 tl Vaniljauutetta
3-4 tl Maitoa
50 g Kaakaojauhetta
260 g Vehnäjauhoja
1/2 tl Leivinjauhetta
15 g Hermesetas Jauhe 100 g Huoneenlämpöistä voita 1 Kananmuna 1 tl Vaniljauutetta 3-4 tl Maitoa 50 g Kaakaojauhetta 260 g Vehnäjauhoja 1/2 tl Leivinjauhetta

Täyte:

100 g Maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl Hermesetas Jauhe
100 g Maustamatonta tuorejuustoa 1 rkl Hermesetas Jauhe

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen