Search

Suklaacookiet

40 min
Leivonta

Hienostunut herkku adventtiaikaan: suklaakeksit kultajauheen kera! Reseptissämme käytetään Hermesetas Jauhetta, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 175 °C. lämpötilaan. Vatkaa voita ja Hermesetas Jauhetta, kunnes seoksesta tulee vaaleaa ja ilmavaa. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla vatkaten. Lisää jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola, ja sekoita, kunnes kaikki on yhdistetty ja koostumus on tasainen.
  2. Pyöritä taikinasta pieniä pyöreitä palloja ja aseta pallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele syötävää kultajauhetta taikinapallojen päälle ja laita pelti uuniin. Paista cookieita 12–13 minuuttia ja anna niiden sen jälkeen jäähtyä ritilän päällä.

Ravintoarvot annosta kohti

343
kj
82
kcal
2
proteiini g
5.5
hiilihydraatteja g
5.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 22 annosta varten

110 g Huoneenlämpöistä voita
15 g Hermesetas Jauhe
2 Huoneenlämpöistä kananmunaa
160 g Vehnäjauhoja
80 g Makeutettua kaakaojauhetta
1.5 tl Leivinjauhetta
0.25 tl Suolaa
Kultajauhetta
110 g Huoneenlämpöistä voita 15 g Hermesetas Jauhe 2 Huoneenlämpöistä kananmunaa 160 g Vehnäjauhoja 80 g Makeutettua kaakaojauhetta 1.5 tl Leivinjauhetta 0.25 tl Suolaa Kultajauhetta

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen