Kausi: Koko vuoden
Pannacotta mustikkacoulis’n kera
Viinimarjamarengit
Skonssit
Tomaattisalaatti (vegaaninen)
Kaurakeksit tumman suklaan kera
Manteli-omenakakku
Greenie pinaatin ja vihreiden viinirypäleiden kera
Banaani-vadelmajäätelö
Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]
Mantelipikkuleivät suklaan kera
Mantelipikkuleivät suklaan kera VALMISTUSOHJE: Riko muna kulhoon ja vatkaa. Lisää voi, Hermesetas Jauhe, vaniljajauhe ja vatkaa. Lisää sen jälkeen mantelijauhot, ruokasooda ja sekoita. Kaada mantelimaitoa vähän kerrallaan kulhoon samalla vatkaten. Jatka, kunnes kaikki mantelimaito on lisätty. Hienonna suklaa karkeiksi muruiksi ja lisää taikinaan. Peitä kulho talouskelmulla ja anna sen seistä jääkaapissa 20 minuutin ajan. Lämmitä […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- Seuraava sivu »