Pannacotta mustikkacoulis’n kera
Coulis on vihanneksista tai hedelmistä paseeraamalla valmistettu kastike, jossa yhdistyy taidokkaasti kaikki nouvelle cuisine -aikakaudesta alkaen noudatettu minimalismi. Marjacoulis sopii täydellisesti jälkiruokiin, myös italialaisiin – esimerkiksi klassiseen pannacottaan.
Valmistelu
Ravintoarvot annosta kohti
1881
kj
448
kcal
6
proteiini g
42
hiilihydraatteja g
30
rasva g
Ainekset 2 annosta varten
Pannacotta:
1.5 | Liivatelehteä |
3 dl | Kuohukermaa |
30 tippaa | Hermesetas Nestettä |
1 | Vaniljatanko |
Marjacoulis:
1 | Liivatelehti |
125 g | Pakastemustikoita |
30 tippaa | Hermesetas Nestettä |
1 rkl | Sitruunamehua |