Search

Skonssit

45 min
Leivonta

Skonssit ovat englantilaisen teehetken klassikko. Pienet, kuohkeat teeleivonnaiset sopivat kuitenkin loistavasti myös brunssille! Levitteen voi valita mielensä mukaan: clotted cream, voi, kermavaahto, marmeladi, curd-tahna tai marjacoulis. Skonssien erityiskoostumus syntyy muuten siitä, että kylmä voi yhdistetään taikinaan, jota saa maidon lisäämisen jälkeen sekoittaa tai vaivata vain vähän.

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

649
kj
154
kcal
4.5
proteiini g
21
hiilihydraatteja g
5.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 9 annosta varten

250 g Vehnäjauhoja
4 tl Leivinjauhetta
4 rkl Hermesetas Jauhetta
1/4 tl Suolaa
50 g Voita, jääkaappikylmää
65 g Maitoa
65 g Kirnumaitoa
1 Kananmuna (voiteluun)
250 g Vehnäjauhoja 4 tl Leivinjauhetta 4 rkl Hermesetas Jauhetta 1/4 tl Suolaa 50 g Voita, jääkaappikylmää 65 g Maitoa 65 g Kirnumaitoa 1 Kananmuna (voiteluun)

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen