
Raakakakku brownie
Raakakakku brownie VALMISTUSOHJE: Brownie: Sekoita taatelit, kaakaojauhe, mantelit, saksanpähkinät ja Hermesetas Baking tasaiseksi seokseksi tehosekoittimella. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (20–22 cm). Kuorrute: Sekoita kaakaojauhe, kivettömät taatelit, kookosmaito ja kookosöljy keskenään, lisää lopuksi kuuma vesi ja valele pohjan päälle. Anna jäähtyä.

Ananasunelma
Ananasunelma VALMISTUSOHJE: Kuori ananas ja poista sen kova keskiosa. Leikkaa hedelmäliha paloiksi ja soseuta hedelmämehun kanssa. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella. Sekoita piimä joukkoon. Tarjoile välittömästi.

Rusinapitko rahka-öljytaikinasta
Rusinapitko rahka-öljytaikinasta VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta hyvin. Voit hieman taputella niitä kuiviksi. Esilämmitä uuni 175 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Kaada kaikki ainesosat sekoituskulhoon ja sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla notkeaksi taikinaksi. Alusta rusinat joukkoon. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan. Muotoile jokaisesta osasta noin 40 cm pitkä […]

Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä
Hirssipuuro, jossa vadelmia ja kurpitsansiemeniä VALMISTUSOHJE: Huuhdo hirssi kuuman veden alla. Kaada hirssi, mantelimaito, vesi, Hermesetas Makeutusneste ja kaneli kattilaan, kiehauta. Anna turvota pienellä lämmöllä kannen alla noin 5 minuutin ajan. Sekoita maapähkinävoi joukkoon. Jaa puuro kulhoihin ja ripottele päälle vadelmia ja kurpitsansiemeniä. Tarjoile lämpimänä. Vinkki: hirssijauhojen sijasta voit käyttää myös kauraa

Greippi-vadelmapirtelö
Greippi-vadelmapirtelö VALMISTUSOHJE: Painele vadelmat siivilän läpi. Sekoita vadelmasose, greippimehu, Hermesetas ja kivennäisvesi keskenään. Lisää jääkuutiot. Aseta piparmintun lehtiä lasien reunoille. Pirtelöt kannattaa nauttia korkeista laseista paksuilla pilleillä.

Hedelmäkompotti
Hedelmäkompotti VALMISTUSOHJE: Poista hedelmistä kivet ja kuori ne, poista hedelmäkodat ja pilko mielesi mukaisesti. Kiehauta kaikki muut ainekset samalla hämmentäen. Kaada hedelmät nesteen joukkoon ja keitä samalla hämmentäen, kunnes hedelmät ovat pehmenneet mutta eivät vielä hajonneet. Kaada vielä kuumana lasipurkkeihin ja sulje hyvin.

Ranskalainen omenapiirakka
Ranskalainen omenapiirakka VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 190°C asteiseksi. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini, Hermesetas Makeutusjauhe tai Hermesetas Makeutusneste ja keltuainen vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot parissa kolmessa erässä vaahtoon yhdessä veden kanssa niin että taikinasta tulee pehmeää mutta ei tahmeaa. Painele taikina ø 23 cm:n vuokaan. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Asettele ohuiksi viipaleiksi leikatut omenat vuokaan kerroksittain, […]

Mansikkahillo
Mansikkahillo VALMISTUSOHJE: Kaada 45 ml (3 rkl) appelsiinimehua pieneen kulhoon ja ripottele liivatejauhe sen päälle. Anna turvota sillä välin kun mansikat kiehahtavat. Poista mansikoista kannat, kaada lopun appelsiinimehun kanssa kattilaan ja murskaa kevyesti. Keitä mansikoita pienellä lämmöllä 3–4 minuuttia, niin että ne pehmenevät hieman. Ota kattila pois liedeltä, sekoita turvonnut liivate joukkoon ja sekoita edelleen […]

Mansikka-banaanijäätelö
Mansikka-banaanijäätelö VALMISTUSOHJE: Soseuta mansikat, banaani ja appelsiinimehu. Sekoita jogurtin kanssa. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella. Kaada jäätelökoneeseen.

Kesäiset muffinit ja jogurttikastike
Kesäiset muffinit ja jogurttikastike VALMISTUSOHJE: Kaada marjat kulhoon, ripottele noin 15 g jauhoja ja sekoita huolellisesti. Sekoita loput jauhot, Hermesetas, leivinjauhe ja suola hyvin keskenään. Lisää kananmuna, appelsiininkuori, juokseva voi ja maito. Sekoita paksuksi taikinaksi. Sekoita lopuksi marjat joukkoon. Voitele metallinen muffinivuoka voilla ja laita jokaiseen kuppiin noin 1 rkl taikinaa eli täytä niistä noin […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Seuraava sivu »