
Mansikkaleivokset
Mansikkaleivokset VALMISTUSOHJE: Kakkupohja Sekoita vehnäjauhot, Hermesetas ja suola talouskoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää voi ja vesi. Sekoita, kunnes voi on sekoittunut tasaisesti ja taikinaan syntyy pieniä murusia. Lisää munankeltuainen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina työtasolle, kokoa taikina, mutta älä vaivaa liikaa. Laita taikina tuorekelmun sisään ja anna sen seistä jääkaapissa n. kaksi tuntia. Voitele 6 leivosvuokaa […]

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Parsakaali-kukkakaalisalaatti
Parsakaali-kukkakaalisalaatti VALMISTUSOHJE: Huuhtele parsakaali ja kukkakaali ja erottele niiden nuput toisistaan. Kaada ne kattilaan, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä, laita kansi päälle ja anna kiehua 2 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja anna parsakaalin ja kukkakaalin jäähtyä. Kuutioi punasipuli. Paista kalkkunapekoni paistinpannulla rapeaksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hienonna mantelit karkeiksi paloiksi ja paahda paistinpannulla hiukan […]

Omena-Mustikkamuffinit
Omena-Mustikkamuffinit VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, vaniljasokeri ja 1 dl Hermesetas–makeutusjauhetta kuohkeaksi.Lisää kananmunat rasvavaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos kuohkeaan rasva-kananmunavaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Annostele puolet taikinasta isoihin muffinivuokiin (à 1,5 dl). Sekoita loput Hermesetas -makeutusjauheesta ja omenakuutiot keskenään. Lisää omenakuutiot ja kaksi kolmasosaa mustikoista taikinan päälle […]

Kostutettu sitruunakakku
Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Mozzarellasalaatti
Mozzarellasalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa tomaatit veneiksi ja laita suurelle vadille. Silppua punasipuli ja ripottele se tomaattien päälle yhdessä basilikanlehtien kanssa. Revi mozzarella pienemmiksi paloiksi ja laita palat tomaattien päälle. Laita lopuksi hiukan pippuria myllystä. Valmista kastike sekoittamalla oliiviöljy, balsamicoetikka, Hermesetas Neste ja merisuola kulhossa. Kaada kastike tomaattisalaatin päälle.

Vadelmajuustokakku
Vadelmajuustokakku VALMISTUSOHJE: Sulata voi kulhossa mikroaaltouunissa. Kaada keksit monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes ne ovat pieniä muruja. Lisää sulatettu voi ja sekoita uudelleen. Vuoraa irtopohjavuoan (18 cm) pohja leivinpaperilla ja laita keksimurut pohjalle. Painele seos hyvin pohjalle, jotta siitä tulee kiinteä ja tiivis. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna turvota 10 minuutin ajan. Kaada marjat kattilaan […]

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera
Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 230 °C :seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Puhdista parsa ja laita leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Kaada tipotellen päälle oliiviöljyä, kääntele parsoja ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Hienonna mantelit ja ripottele ne lopuksi parsan päälle. Paista parsaa uunissa 12 minuutin ajan. Valmista kastike sillä aikaa kun parsa paistuu: Kaada kaikki […]

Jääkahvi
Jääkahvi VALMISTUSOHJE: Sekoita Hermesetas Neste kylmään kahviin. Laita kahteen lasiin jääpaloja ja kaada kahvi jääpalojen päälle. Täytä lasit täysmaidolla.

Kookospallot
Kookospallot VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 200 °C:n lämpötilaan. Kaada kookosjauhot suureen kulhoon. Sulata kookosöljy ja kaada se kookosjauhojen päälle. Riko kananmunat kulhoon ja lisää lopuksi Hermesetas. Sekoita huolellisesti, kunnes kookosmassa on täysin tasaista. Huuhtele käsiä kylmällä vedellä ja muotoile kookosmassasta 10 palloa märillä käsillä, jolloin kookosmassa ei tartu sormiin. Aseta kookospallot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 10
- Seuraava sivu »