
Liekitetyt banaanit

Vaniljainen manteliriisi

Vegaaniset pikkuleivät

Chiavanukas karhunvatukoiden kera

Hedelmäkakku

Viinimarjamarengit

Skonssit

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Mansikkaskonssit
Mansikkaskonssit VALMISTUSOHJE: Huuhdo mansikat ja poista vihreät kannat. Laita mansikat kulhoon ja kaada sitruunamehu ja Hermesetas Jauhe niiden päälle. Sekoita varoen ja nosta sivuun siksi aikaa, kun valmistat loput. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Sekoita jauhot, Hermesetas Jauhe, leivinjauhe ja suola kulhossa. Kaada voi pieneen kulhoon ja sulata se mikroaaltouunissa. Kaada kirnupiimä voin sekaan ja sekoita. Voi […]

Jäätee
Jäätee VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi 80-asteiseksi ja laita teelehdet kannuun. Anna teen hautua teepaketin ohjeiden mukaan ja siivilöi teelehdet pois. Anna teen jäähtyä jääkaapissa. Lisää Hermesetasta maun mukaan. Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet kannuun. Tarjoile jääkuutioiden kera ja koristele sitruunanviipaleilla.
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 15
- Seuraava sivu »