Search

Tuote: Makeutusjauhe

Marjasohjo

Marjasohjo VALMISTUSOHJE: Pyöräytä kaikki aineet monitoimikoneessa sohjoksi. Kauho laseihin. Tarjoa välittömästi.

Lue lisää

Kesäinen booli

Kesäinen booli VALMISTUSOHJE: Pese mansikat tarvittaessa ja puolita ne. Kuori kiivit ja leikkaa ne viipaleiksi. Puolita melonit, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Leikkaa kuoret pois ja leikkaa viipaleet pieniksi kuutioiksi. Puolita persikat, poista kivet ja leikkaa puolikkaat viipaleiksi. Kuori litsit, puolita ne ja poista kivet. Kaada kaikki hedelmät boolimaljaan. Lisää sitruunamehu. Kaada viini päälle. […]

Lue lisää

Banaanivaahto

Banaanivaahto VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon. Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin […]

Lue lisää

Kirsikka–suklaakohokas

Kirsikka–suklaakohokas VALMISTUSOHJE: Mittaa jauhot, kaakaojauhe, keltuaiset ja maito kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen ja anna kypsyä hiljaa poreillen pari minuuttia. Peitä kattila kannella ja jäähdytä. Mausta kohokaspohja Hermesetas -makeutusjauheella ja sekoita sileäksi. Jaa kirsikat voideltuihin kohokasvuokiin ja mausta ne Hermesetas -makeutusjauheella ja kanelilla. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto kevyesti nostellen kohokaspohjaan. Annostele […]

Lue lisää

Katkarapu-avokado salaatti

Katkarapu-avokado salaatti VALMISTUSOHJE: Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Mittaa keltuainen, sinappi, Hermesetas Makeutusjauhe ja viinietikka kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää ranskankerma ja sekoita tomaattipyree, suolaa ja pippuria joukkoon. Anna maustua 2 tunnista seuraavaan päivään. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi punasipuli ja pane viipaleet kasariin. Lisää viinietikka ja vesi ja keitä 3–5 minuuttia […]

Lue lisää

Suklaajäätelöä ja vadelmakermavaahtoa

Suklaajäätelöä ja vadelmakermavaahtoa VALMISTUSOHJE: Herkullista sokeritonta jäätelöä ja tummaa suklaata, tarjoiltuna vadelmakermavaahdon kera. Vatkaa munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe kuohkeaksi ja valkoiseksi vaahdoksi. Yhdistä ja sekoita Philadelphia-juusto seokseen. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi. Vatkaa kerma. Sekoita kerma ja pilkottu suklaa munaseokseen. Lisää munanvalkuaiset seokseen ja kaada seos muovikuppeihin ja aseta sitten pakastimeen vähintään neljäksi tunniksi. Vadelmakermavaahto: 3 […]

Lue lisää

Aprikoosikohokas

Aprikoosikohokas VALMISTUSOHJE: Laita aprikoosit ja appelsiininkuori kattilaan, jossa on 450 ml vettä, ja hauduta hedelmiä miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä. Laita sillä välin liivatejauhe pieneen kulhoon, kaada appelsiinimehu päälle ja anna turvota. Kun hedelmät ovat pehmenneet, lisää turvonnut liivatejauhe ja hämmennä, kunnes se on liuennut. Soseuta sitten hedelmät ja sekoita joukkoon […]

Lue lisää

Suklaafondant ja suklaavaahtoa

Suklaafondant ja suklaavaahtoa VALMISTUSOHJE: Suklaafondant: Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Baking ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa. Vaahto: Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas Baking keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa. Aseta vaahto […]

Lue lisää

Aprikoosi-viinimarjaterriini

Aprikoosi-viinimarjaterriini VALMISTUSOHJE: Kiehauta tuoreet ja kuivatut aprikoosit appelsiinimehussa ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Soseuta hienoksi sekoittimessa ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita agar-agar-jauhe veteen, sekoita Hermesetas mukaan ja kaada soseen joukkoon. Kiehauta seos vielä sitä samalla hämmentäen ja anna kiehua 2–3 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä, yhdistä tuorejuusto seokseen varovasti ja sekoita nopeasti kreemiksi. […]

Lue lisää

Suklaakeksit

Suklaakeksit VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Pehmennä vähärasvainen levite, lisää sitten Hermesetas-makeutusjauhe ja vatkaa, kunnes vaahto on kevyttä ja ilmavaa. Lisää muna vähitellen, vatkaa hyvin joka lisäyksen jälkeen. Kaada joukkoon siivilöidyt jauhot ja kaakao, sekoita sitten mukaan maissihiutaleet. Seos on melko jäykkää, joten ole varovainen maissihiutaleita sekoittaessasi, jotta ne eivät murskaannu liikaa. Laita jälkiruokalusikalliset seosta […]

Lue lisää