Search

Omenastruudeli

80 min
Jälkiruoat
Leivonta

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

585
kj
140
kcal
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

Lehtitaikina:

150 g Hiivaleipäjauhoja
30 g Nestemäistä margariinia
1 Kananmuna
1 hyppysellinen Suolaa
1/2 dl Vettä
1 tasainen rkl Hermesetas Makeutusjauhetta
150 g Hiivaleipäjauhoja 30 g Nestemäistä margariinia 1 Kananmuna 1 hyppysellinen Suolaa 1/2 dl Vettä 1 tasainen rkl Hermesetas Makeutusjauhetta

Täyte:

1 kg Omenoita
1 Sitruunan mehu ja raastettu kuori
5 tasaista rkl Hermesetas Makeutusjauhetta (tai)
1 1/2 tl Hermesetas Makeutusnestettä
1 tl Kanelia
80 g Viinirypäleitä
10 g Nestemäistä margariinia tai voita
1 kg Omenoita 1 Sitruunan mehu ja raastettu kuori 5 tasaista rkl Hermesetas Makeutusjauhetta (tai) 1 1/2 tl Hermesetas Makeutusnestettä 1 tl Kanelia 80 g Viinirypäleitä 10 g Nestemäistä margariinia tai voita

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen