Search

Sekahedelmäpiiraat

60 min
Leivonta

Valmistelu

Ravintoarvot annosta kohti

536
kj
128
kcal
3
proteiini g
20
hiilihydraatteja g
4
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 20 annosta varten

Taikinaan:

350 g Vehnäjauhoja
175 g Vähärasvaista levitettä
10 ml (2 tl) Hermesetas -makeutusjauhetta
Kylmää vettä yhdistämiseen
350 g Vehnäjauhoja 175 g Vähärasvaista levitettä 10 ml (2 tl) Hermesetas -makeutusjauhetta Kylmää vettä yhdistämiseen

Sekahedelmätäytteeseen:

100 g Viinimarjoja
100 g Sulttaanirusinoita
100 g Siemenettömiä rusinoita
50 g Pilkottuja hedelmänkuoria
50 g Kuorittuja manteleita, pilkottuina
175 g Ruokaomenoita, kuorittuina, siemenkodat poistettuina ja pilkottuina
30 ml (2 rkl) Hermesetas -makeutusjauhetta
1 Appelsiinin hienoksi raastettu kuori
60 ml (4 rkl) Appelsiinimehua tai brandya
2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua mausteseosta
2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua kanelia
2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua muskottipähkinää
100 g Viinimarjoja 100 g Sulttaanirusinoita 100 g Siemenettömiä rusinoita 50 g Pilkottuja hedelmänkuoria 50 g Kuorittuja manteleita, pilkottuina 175 g Ruokaomenoita, kuorittuina, siemenkodat poistettuina ja pilkottuina 30 ml (2 rkl) Hermesetas -makeutusjauhetta 1 Appelsiinin hienoksi raastettu kuori 60 ml (4 rkl) Appelsiinimehua tai brandya 2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua mausteseosta 2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua kanelia 2 1/2 ml (1/2 tl) Jauhettua muskottipähkinää

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen