Tuote: Baking
Sahramiteeleivät
Sahramiteeleivät VALMISTUSOHJE: Murenna hiiva suureen kulhoon. Sulata voi kulhossa, lisää siihen maito ja kaada seos kulhoon hiivan kanssa. Sekoita, kunnes hiiva on jakaantunut tasaisesti. Lisää kreikkalainen jogurtti, sahrami, Hermesetas Baking, suola ja sekoita. Lisää jauhoja vähän kerrallaan samalla sekoittaen, kunnes kaikki jauhot on lisätty. Vaivaa taikinaa 7 minuuttia, kunnes se on tasainen ja irtoaa kulhon […]
Suklaakakku suklaaganachella
Suklaakakku suklaaganachella VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 175 °C (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (21 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Riko kananmunat kulhoon, lisää Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking vatkaa. Sulata voi, lisää kananmunaseos ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Toisessa kulhossa siivilöidään vehnäjauhot kaakaojauheen, leivinjauheen ja vaniljajauheen kanssa. Lisää hiukan jauhoseosta kananmunaseokseen, sekoita, lisää hiukan maitoa […]
Unikko-sitruunavohvelit
Unikko-sitruunavohvelit VALMISTUSOHJE: Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa erittäin hienoksi jauhoksi. Kaada täysjyväspelttijauhot, leivinjauhe, Hermesetas Baking ja sitruunan raastettu kuori kulhoon. Vatkaa kananmunat, mantelimaito, jogurtti, sitruunamehu ja juokseva kookosöljy. Kaada nestemäiset ainesosat jauhojen sekaan ja sekoita taikinaksi. Sekoita unikot joukkoon. Voitele vohvelirauta kevyesti kookosöljyllä, kuumenna ja paista vohvelit yksitellen. Halutessasi lisää kermavaahtoa vohveleiden päälle. Koristele mantelilastuilla ja mustikoilla, tarjoile […]
Raakakakku brownie
Raakakakku brownie VALMISTUSOHJE: Brownie: Sekoita taatelit, kaakaojauhe, mantelit, saksanpähkinät ja Hermesetas Baking tasaiseksi seokseksi tehosekoittimella. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjakakkuvuokaan (20–22 cm). Kuorrute: Sekoita kaakaojauhe, kivettömät taatelit, kookosmaito ja kookosöljy keskenään, lisää lopuksi kuuma vesi ja valele pohjan päälle. Anna jäähtyä.
Rommirusinakakku
Rommirusinakakku VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa tai rommiesanssivesiseoksessa 30 minuuttia. Murenna hiiva sekoituskulhoon ja lisää lämmin maito ja tofu. Sekoita voimakkaasti. Lisää jauhot, Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking, sitruunan kuoriraaste ja kananmunat. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Voitele rengasvuoka ja kaada taikina vuokaan. Peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi lämpimässä. Paista 200º noin […]
Suklaafondant ja suklaavaahtoa
Suklaafondant ja suklaavaahtoa VALMISTUSOHJE: Suklaafondant: Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas Baking ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa. Vaahto: Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas Baking keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa. Aseta vaahto […]