Search

Mehukas kirsikka-pähkinäkakku

60 min
Jälkiruoat
Leivonta

Lust auf einen saftigen Kuchen mit Haselnüssen, Kirschen + Schoggi? Assugrin sorgt für leichte Süsse, Zimt für die richtige Würze.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen ylä-/alalämmöllä. Hakkaa tumma suklaa pieneksi ja aseta sivuun. Siivilöi kirsikat. Voitele irtopohjavuoka (Ø 24 cm) hyvin.
  2. Vatkaa voi, Hermesetas Jauhe ja kananmunat yleiskoneessa vaahdoksi. Sekoita spelttijauho, jauhetut hasselpähkinät, kaneli, leivinjauhe, ruokasooda ja suola keskenään kulhossa ja lisää seos sitten voi-kananmunaseokseen. Sekoita lopuksi hakattu suklaa ja puolet valutetuista kirsikoista taikinaan.
  3. Levitä esivalmisteltu taikina tasaisesti irtopohjavuokaan, jaa loput valutetut kirsikat kakulle ja paista kakkua uunissa 50 minuuttia. Anna jäähtyä paistamisen jälkeen jäähdytysritilällä.

Ravintoarvot annosta kohti

1052
kj
250
kcal
4.5
proteiini g
18
hiilihydraatteja g
18
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

125 g Voita
15 g Hermesetas Jauhe
3 kpl Kananmunia (koko L)
100 g Spelttijauhoa
100 g Jauhettuja hasselpähkinöitä
1 tl Kanelia
1 tl Leivinjauhetta
1/2 tl Ruokasoodaa
1 ripaus Suolaa
100 g Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota)
1 lasi (valutettu paino 350 g) Kirsikoita
125 g Voita 15 g Hermesetas Jauhe 3 kpl Kananmunia (koko L) 100 g Spelttijauhoa 100 g Jauhettuja hasselpähkinöitä 1 tl Kanelia 1 tl Leivinjauhetta 1/2 tl Ruokasoodaa 1 ripaus Suolaa 100 g Tummaa suklaata (väh. 70 % kaakaota) 1 lasi (valutettu paino 350 g) Kirsikoita