Search

Mantelikakku ilman sokeria

55 min
Jälkiruoat
Leivonta

Unser Mandelkuchen kommt ohne Zucker aus. Stattdessen backen wir mit Assugrin Pulver - so sparen Sie Kalorien bei diesem superleckeren Dessert.

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen ylä-/alalämmölle ja aseta irtopohjavuokaan leivinpaperi, voitele reuna ja jauhota jauhetuilla manteleilla.
  2. Erota keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa valkuaiset ja ripaus suolaa erittäin jäykäksi vaahdoksi ja aseta sivuun. Vatkaa keltuaiset ja Hermesetas Jauhe sekä raastettu sitruunankuori vaahdoksi ja sekoita sitten valkuaisvaahto, jauhetut mantelit ja kaneli keltuaismassan joukkoon.
  3. Kaada taikina esivalmisteltuun irtopohjavuokaan ja paista noin 45 minuuttia keskitasolla.

Ravintoarvot annosta kohti

546
kj
130
kcal
7.5
proteiini g
1
hiilihydraatteja g
11
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 12 annosta varten

00:10:00

6 kpl Kananmunia (koko M)
20 g (sekä hieman lisää ripotteluun) Hermesetas Jauhe
200 g Kaltattuja ja jauhettuja manteleita
1 tl Raastettua sitruunankuorta
1 tl Kanelia
1 ripaus Suolaa
6 kpl Kananmunia (koko M) 20 g (sekä hieman lisää ripotteluun) Hermesetas Jauhe 200 g Kaltattuja ja jauhettuja manteleita 1 tl Raastettua sitruunankuorta 1 tl Kanelia 1 ripaus Suolaa