Vähähiilihydraattiset suklaa-kesäkurpitsabrowniet
Uudenlaisista aineksista valmistetut terveelliset jälkiruoat ruokkivat ruumista ja sielua: kokeile meheviä vähähiilihydraattisia suklaa-kesäkurpitsabrownieitamme!
Valmistelu
- Esilämmitä uuni 180 °C-asteeseen ylä-/alalämmölle.
Pese kesäkurpitsa ja raasta hienoksi. Hakkaa suklaa pieneksi ja aseta sivuun. - Vatkaa molemmat kananmunat ja sulatettu voi monitoimikoneessa. Sekoita kuivat ainekset suuressa kulhossa hyvin, kaada voi-kananmunaseokseen ja sekoita hyvin. Kaada raastettua kesäkurpitsaa ja hakattua suklaata taikinaan vuorotellen.
- Kaada valmis taikina voideltuun vuokaan (25x25 cm), ripottele päälle kaakaonibsejä ja paista 30 minuuttia uunissa.
Vinkki: Ennen tarjoilua valmiiden brownieiden päälle voi ripotella vielä hieman Hermesetas Jauhetta.
Ravintoarvot annosta kohti
927
kj
221
kcal
9
proteiini g
6.5
hiilihydraatteja g
17.5
rasva g
Ainekset 9 annosta varten
1 | Kesäkurpitsaa (noin 300 g) |
2 | Kananmunia |
75 g | Sulatettua voita |
100 g | Jauhettuja manteleita |
50 g | Mantelijauhoa |
40 g | Leivontakaakaota |
13 g | Hermesetas Jauhe |
2 tl | Leivinjauhetta |
1 ripaus | Suolaa |
50 g | Suklaata (väh. 70 % kaakaota) |
1 rkl | Kaakaonibsejä |