Search

Vähähiilihydraattiset suklaa-kesäkurpitsabrowniet

40 min
Leivonta

Uudenlaisista aineksista valmistetut terveelliset jälkiruoat ruokkivat ruumista ja sielua: kokeile meheviä vähähiilihydraattisia suklaa-kesäkurpitsabrownieitamme!

Valmistelu

  1. Esilämmitä uuni 180 °C-asteeseen ylä-/alalämmölle.
    Pese kesäkurpitsa ja raasta hienoksi. Hakkaa suklaa pieneksi ja aseta sivuun.
  2. Vatkaa molemmat kananmunat ja sulatettu voi monitoimikoneessa. Sekoita kuivat ainekset suuressa kulhossa hyvin, kaada voi-kananmunaseokseen ja sekoita hyvin. Kaada raastettua kesäkurpitsaa ja hakattua suklaata taikinaan vuorotellen.
  3. Kaada valmis taikina voideltuun vuokaan (25x25 cm), ripottele päälle kaakaonibsejä ja paista 30 minuuttia uunissa.

    Vinkki: Ennen tarjoilua valmiiden brownieiden päälle voi ripotella vielä hieman Hermesetas Jauhetta.

Ravintoarvot annosta kohti

927
kj
221
kcal
9
proteiini g
6.5
hiilihydraatteja g
17.5
rasva g
← takaisin yleiskatsaukseen

Ainekset 9 annosta varten

1 Kesäkurpitsaa (noin 300 g)
2 Kananmunia
75 g Sulatettua voita
100 g Jauhettuja manteleita
50 g Mantelijauhoa
40 g Leivontakaakaota
13 g Hermesetas Jauhe
2 tl Leivinjauhetta
1 ripaus Suolaa
50 g Suklaata (väh. 70 % kaakaota)
1 rkl Kaakaonibsejä
1 Kesäkurpitsaa (noin 300 g) 2 Kananmunia 75 g Sulatettua voita 100 g Jauhettuja manteleita 50 g Mantelijauhoa 40 g Leivontakaakaota 13 g Hermesetas Jauhe 2 tl Leivinjauhetta 1 ripaus Suolaa 50 g Suklaata (väh. 70 % kaakaota) 1 rkl Kaakaonibsejä

Käytetyt tuotteet

← takaisin yleiskatsaukseen