Search

Kausi: Syksy

Gâteau à la framboise sans cuisson avec base cacao et noix de cajou

Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla

Lue lisää
Bundt cake au rhum blond

Kultainen rommikuivakakku

Lue lisää
Pommes rôties avec croustillant de noix de pécan

Uuniomenat pekaanimurujen kera

Lue lisää

Tomaattisalaatti (vegaaninen)

Lue lisää

Grillatut nektariinit mascarponekreemin kera

Lue lisää

Sitruunakakku

Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Lue lisää

Melonisalaatti

Melonisalaatti VALMISTUSOHJE: Paloittele melonit pieniksi paloiksi ja viipaloi viikunat. Poista avokadon kuori ja kivi ja kuutioi liha pieniksi kuutioiksi. Kaada meloni, viikunat ja avokado suureen kulhoon ja sekoita keskenään. Ripottele päälle fetajuustoa, paahdettuja manteleita ja vesikrassia. Valmista kastike sekoittamalla balsamiviinietikka, oliiviöljy ja Hermesetas Neste pienessä kulhossa. Kaada hiukan kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Lue lisää

Maissintähkiä korianterivoin kera

Maissintähkiä korianterivoin kera VALMISTUSOHJE: Poista maissintähkien lehdet ja karvat. Keitä maissintähkiä suuressa kattilassa hiukan suolatussa vedessä 7- 8 minuutin ajan. Huuhdo korianteri ja silppua hienoksi. Kaada korianteri pieneen kulhoon ja lisää voi, tuorejuusto, limetinmehu, Hermesetas Neste, suola ja pippuri. Sekoita. Tarjoile maissintähkät lämpiminä yhdessä korianterivoin kera. Vinkki: Voit myös levittää paksun kerroksen korianterivoita jäähtyneiden maissintähkien […]

Lue lisää

Tiramisu

Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Lue lisää

Omena-Mustikkamuffinit

Omena-Mustikkamuffinit VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, vaniljasokeri ja 1 dl Hermesetas–makeutusjauhetta kuohkeaksi.Lisää kananmunat rasvavaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos kuohkeaan rasva-kananmunavaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Annostele puolet taikinasta isoihin muffinivuokiin (à 1,5 dl). Sekoita loput Hermesetas -makeutusjauheesta ja omenakuutiot keskenään. Lisää omenakuutiot ja kaksi kolmasosaa mustikoista taikinan päälle […]

Lue lisää