
Raakavadelmakakku kaakao- ja cashew-pohjalla

Kultainen rommikuivakakku

Uuniomenat pekaanimurujen kera

Tomaattisalaatti (vegaaninen)

Grillatut nektariinit mascarponekreemin kera

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Melonisalaatti
Melonisalaatti VALMISTUSOHJE: Paloittele melonit pieniksi paloiksi ja viipaloi viikunat. Poista avokadon kuori ja kivi ja kuutioi liha pieniksi kuutioiksi. Kaada meloni, viikunat ja avokado suureen kulhoon ja sekoita keskenään. Ripottele päälle fetajuustoa, paahdettuja manteleita ja vesikrassia. Valmista kastike sekoittamalla balsamiviinietikka, oliiviöljy ja Hermesetas Neste pienessä kulhossa. Kaada hiukan kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Maissintähkiä korianterivoin kera
Maissintähkiä korianterivoin kera VALMISTUSOHJE: Poista maissintähkien lehdet ja karvat. Keitä maissintähkiä suuressa kattilassa hiukan suolatussa vedessä 7- 8 minuutin ajan. Huuhdo korianteri ja silppua hienoksi. Kaada korianteri pieneen kulhoon ja lisää voi, tuorejuusto, limetinmehu, Hermesetas Neste, suola ja pippuri. Sekoita. Tarjoile maissintähkät lämpiminä yhdessä korianterivoin kera. Vinkki: Voit myös levittää paksun kerroksen korianterivoita jäähtyneiden maissintähkien […]

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Omena-Mustikkamuffinit
Omena-Mustikkamuffinit VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini, vaniljasokeri ja 1 dl Hermesetas–makeutusjauhetta kuohkeaksi.Lisää kananmunat rasvavaahtoon koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja lisää seos kuohkeaan rasva-kananmunavaahtoon vuorotellen maidon kanssa. Annostele puolet taikinasta isoihin muffinivuokiin (à 1,5 dl). Sekoita loput Hermesetas -makeutusjauheesta ja omenakuutiot keskenään. Lisää omenakuutiot ja kaksi kolmasosaa mustikoista taikinan päälle […]