
Kuuma teeglögi
Kuuma teeglögi VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää teepussit ja hauduta 3 minuuttia. Poista teepussit ja lisää silputtu inkivääri, siideri tai mehu, kanelitangot ja Hermesetas. Hauduta 5 minuuttia. Kuori ja poista siemenet omenasta ja persikasta ja viipaloi puolikkaat. Pese limetti huolellisesti ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Laita hedelmät lämmitettyihin laseihin. Lisää hedelmäviipaleet kuumaan juomaan ja tarjoa.

Englantilainen Suklaavanukas
Englantilainen Suklaavanukas VALMISTUSOHJE: Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä teflonkattilassa liedellä tai mikrossa alhaisella teholla. Vatkaa munankeltuaiset, Hermesetas, vaniljatangon raaputettu sisus ja vesi kuohkeaksi. Lisää sulatettu suklaa, mantelijauhe ja korppujauhot. Vatkaa valkuaiset ja leivinjauhe kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto taikinaan kevyesti nostellen. Kaada taikina vanukasvuokaan tai pieniin annosvuokiin. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Laita vuoat astiaan, jossa on […]

Lohileipä mätikastikkeen kera
Lohileipä mätikastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Pane lohifilee lautaselle. Sekoita merisuola, Hermesetas-makeutusjauhe sekä pippuri ja levitä seos lohifileen pinnalle. Ripottele tillisilppu päälle ja peitä lautanen kelmulla. Anna maustua jääkaapissa vuorokauden ajan. Poista lohifileen pinnalta tillisilput ja maustejäämät ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Mittaa mätikastikkeen aineet kulhoon ja sekoita huolettomasti. Annostele puolet kastikkeesta leipien päälle, aseta lohiviipaleet leiville […]

Vuokaleipä
Vuokaleipä VALMISTUSOHJE: Sekoita lämmin piimä, hiiva, suola, Hermesetas ja puolet jauhoista. Vatkaa seosta voimakkaasti pari minuuttia, lisää öljy ja loput jauhot. Alusta kimmoisa taikina. Peitä ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan, pyöräyttele taikinapaloja hiukan ja pane ne leipävuokiin. Peitä ja kohta. Voitele leivät vedellä ja ripottele siemensekoitus päälle ja painele se kädellä […]

Vadelmapirtelö
Vadelmapirtelö VALMISTUSOHJE: Soseuta kaikki ainekset yhdessä. Tarjoile kylmänä.

Marjasohjo
Marjasohjo VALMISTUSOHJE: Pyöräytä kaikki aineet monitoimikoneessa sohjoksi. Kauho laseihin. Tarjoa välittömästi.

Banaanivaahto
Banaanivaahto VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja pilko reiluiksi paloiksi, lisää sitruunamehu. Murskaa hedelmät haarukalla niin, etteivät ne muutu nestemäisiksi. Sekoita rahka ja Hermesetas joukkoon. Vatkaa munanvalkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon. Liivatteiden liuotus: Kiehauta pieni määrä vettä kattilassa. Laita kevyesti puristetut liivatelehdet keittokauhaan ja aseta se kuumaan vesihauteeseen. Sekoita, kunnes liivatelehdet ovat liuonneet. Sekoita liivate banaanikreemin […]

Katkarapu-avokado salaatti
Katkarapu-avokado salaatti VALMISTUSOHJE: Käytä majoneesiin huoneenlämpöisiä aineksia. Mittaa keltuainen, sinappi, Hermesetas Makeutusjauhe ja viinietikka kulhoon. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Lisää ranskankerma ja sekoita tomaattipyree, suolaa ja pippuria joukkoon. Anna maustua 2 tunnista seuraavaan päivään. Sulata ja valuta katkaravut. Viipaloi punasipuli ja pane viipaleet kasariin. Lisää viinietikka ja vesi ja keitä 3–5 minuuttia […]

Omenastruudeli
Omenastruudeli VALMISTUSOHJE: Sekoita taikinan ainekset notkeaksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia. Täytettä varten kuori omenat, paloittele ne ja poista siemenkodat. Raasta omenat raastimella. Yhdistä raaste heti sitruunamehun ja sitruunankuoren kanssa. Lisää Hermesetas, kaneli ja viinirypäleet, sekoita. Kauli taikina jauhotetulla alustalla suureksi, erittäin ohueksi suorakulmioksi. Aseta liinan päälle. Jaa täyte taikinalle, jätä noin 3 cm […]

Banaanikakku
Banaanikakku VALMISTUSOHJE: Noin 24 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Raaputa vaniljatangon siemenet ja sekoita ne voihin ja puoleen määrään Hermesetas -kidemakeuttajaa. Vaahdota toisessa kulhossa munat ja toinen puoli Hermesetas -kidemakeuttajaa määrästä. Yhdistäkulhojen sisältö ja sekoita hyvin. Yhdistä keskenään jauhot ja leivinjauhe, lisää ne seokseen ja sekoita hyvin. Soseuta banaanit haarukalla ja sekoita pähkinöiden kanssa […]