
Suklaacookiet

Uuniomenat pekaanimurujen kera

Vaniljainen manteliriisi

Sitruunakakku
Sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan (18–19 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljajauhe ja Hermesetas Baking kulhossa. Sulata voi ja riko kananmunat kulhoon yhdessä sulatetun voin kanssa. Lisää kirnupiimä sekä sitruunamehu ja sitruunan hienoksi raastettu kuori. Kaada kosteat ainekset kulhoon vehnäjauhosekoituksen kanssa ja vatkaa samalla. Sekoita taikinaa, kunnes se […]

Mustikkajäätelö
Mustikkajäätelö VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja huuhtele mustikat. Kaada ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen ja paakuton. Kaada smoothie muotteihin ja laita muotit pakastimeen vähintään 6 tunniksi, kunnes ne ovat täysin jäätyneet.

Tiramisu
Tiramisu VALMISTUSOHJE: Kaada munankeltuaiset ja Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking kulhoon ja vatkaa kunnes seos on vaalea ja paksu. Lisää mascarpone ja jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Kaada munanvalkuaiset toiseen kulhoon ja vatkaa, kunnes ne ovat ilmavat ja kiinteät. Lisää munanvalkuaiset varoen mascarpone-seokseen ilman, että sen ilmavuus katoaa. Sekoita kahvi ja Amaretto keskenään kulhossa. […]

Kostutettu sitruunakakku
Kostutettu sitruunakakku VALMISTUSOHJE: Noin 23 x 8 cm:n kokoiseen voideltuun kakkuvuokaan. Vatkaa voi sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää Hermesetas Baking ja vaahdota seos. Lisää yksi muna kerrallaan sekoittaen, kunnes seos on vaaleaa. Lisää seokseen 2 sitruunan raastettu kuori. Lisää muut ainekset ja sekoita hyvin. Voitele kakkuvuoka ja kaada seos siihen. Paista uunissa 180 asteessa 50-60 minuuttia. Anna kakun […]

Vadelmajuustokakku
Vadelmajuustokakku VALMISTUSOHJE: Sulata voi kulhossa mikroaaltouunissa. Kaada keksit monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes ne ovat pieniä muruja. Lisää sulatettu voi ja sekoita uudelleen. Vuoraa irtopohjavuoan (18 cm) pohja leivinpaperilla ja laita keksimurut pohjalle. Painele seos hyvin pohjalle, jotta siitä tulee kiinteä ja tiivis. Laita liivatelehdet kylmään veteen ja anna turvota 10 minuutin ajan. Kaada marjat kattilaan […]

Raparperi Gin Fizz
Raparperi Gin Fizz VALMISTUSOHJE: Leikkaa raparperit pieniksi paloiksi ja kaada ne kattilaan yhdessä Hermesetaksen kanssa. Kuumenna hitaasti kiehumispisteeseen samalla sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Kaada keitetyt raparperit siivilän läpi kulhoon ja paina, kunnes raparperien neste on irronnut. Tarkista maku ja lisää mahdollisesti Hermesetasta. Anna raparperisiirapin jäähtyä. Laita ravistimeen kourallinen jääkuutioita ja […]

Omenatrifle
Omenatrifle VALMISTUSOHJE: Kuori omenat, poista siemenkota ja leikkaa omenat suuriksi lohkoiksi. Laita omenalohkot kattilaan yhdessä vaniljansiementen, tyhjän vaniljatangon, Hermesetaksen ja veden kanssa. Anna omenoiden kiehua alhaisella lämmöllä ja sekoita välillä. Ota kattila pois liedeltä, kun omenat ovat pehmeitä, ja nosta vaniljatanko pois. Soseuta omenat haarukalla tai lusikalla ja anna niiden jäähtyä kylmiksi. Kaada makronit pieneen […]