
Grillatut nektariinit mascarponekreemin kera

Banaani-vadelmajäätelö

Melonisalaatti
Melonisalaatti VALMISTUSOHJE: Paloittele melonit pieniksi paloiksi ja viipaloi viikunat. Poista avokadon kuori ja kivi ja kuutioi liha pieniksi kuutioiksi. Kaada meloni, viikunat ja avokado suureen kulhoon ja sekoita keskenään. Ripottele päälle fetajuustoa, paahdettuja manteleita ja vesikrassia. Valmista kastike sekoittamalla balsamiviinietikka, oliiviöljy ja Hermesetas Neste pienessä kulhossa. Kaada hiukan kastiketta salaatin päälle juuri ennen tarjoilua.

Maissintähkiä korianterivoin kera
Maissintähkiä korianterivoin kera VALMISTUSOHJE: Poista maissintähkien lehdet ja karvat. Keitä maissintähkiä suuressa kattilassa hiukan suolatussa vedessä 7- 8 minuutin ajan. Huuhdo korianteri ja silppua hienoksi. Kaada korianteri pieneen kulhoon ja lisää voi, tuorejuusto, limetinmehu, Hermesetas Neste, suola ja pippuri. Sekoita. Tarjoile maissintähkät lämpiminä yhdessä korianterivoin kera. Vinkki: Voit myös levittää paksun kerroksen korianterivoita jäähtyneiden maissintähkien […]

Mustikkajäätelö
Mustikkajäätelö VALMISTUSOHJE: Kuori banaanit ja huuhtele mustikat. Kaada ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes smoothie on tasainen ja paakuton. Kaada smoothie muotteihin ja laita muotit pakastimeen vähintään 6 tunniksi, kunnes ne ovat täysin jäätyneet.

Jäätee
Jäätee VALMISTUSOHJE: Kuumenna vesi 80-asteiseksi ja laita teelehdet kannuun. Anna teen hautua teepaketin ohjeiden mukaan ja siivilöi teelehdet pois. Anna teen jäähtyä jääkaapissa. Lisää Hermesetasta maun mukaan. Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet kannuun. Tarjoile jääkuutioiden kera ja koristele sitruunanviipaleilla.

Paistettu suippokaali
Paistettu suippokaali VALMISTUSOHJE: Poista suippokaalien päällimmäiset lehdet ja jaa kaalit neljään osaan. Sulata voi pannulla ja paista suippokaaleja keskilämmöllä 2—3 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat kullankeltaiset. Ripottele hiukan suolaa suippokaalien päälle paistamisen aikana. Kaada oliiviöljy ja limetin mehu pieneen kulhoon. Hienonna mintunlehdet ja lisää kulhoon pippurin ja Hermesetaksen kanssa. Sekoita. Laita paistetut suippokaalit vadille […]

Parsakaali-kukkakaalisalaatti
Parsakaali-kukkakaalisalaatti VALMISTUSOHJE: Huuhtele parsakaali ja kukkakaali ja erottele niiden nuput toisistaan. Kaada ne kattilaan, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä, laita kansi päälle ja anna kiehua 2 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja anna parsakaalin ja kukkakaalin jäähtyä. Kuutioi punasipuli. Paista kalkkunapekoni paistinpannulla rapeaksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Hienonna mantelit karkeiksi paloiksi ja paahda paistinpannulla hiukan […]

Mozzarellasalaatti
Mozzarellasalaatti VALMISTUSOHJE: Leikkaa tomaatit veneiksi ja laita suurelle vadille. Silppua punasipuli ja ripottele se tomaattien päälle yhdessä basilikanlehtien kanssa. Revi mozzarella pienemmiksi paloiksi ja laita palat tomaattien päälle. Laita lopuksi hiukan pippuria myllystä. Valmista kastike sekoittamalla oliiviöljy, balsamicoetikka, Hermesetas Neste ja merisuola kulhossa. Kaada kastike tomaattisalaatin päälle.

Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera
Paistettua parsaa ranskankermakastikkeen kera VALMISTUSOHJE: Esilämmitä uuni 230 °C :seen (tavallinen uuni, ei kiertoilmauuni). Puhdista parsa ja laita leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Kaada tipotellen päälle oliiviöljyä, kääntele parsoja ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Hienonna mantelit ja ripottele ne lopuksi parsan päälle. Paista parsaa uunissa 12 minuutin ajan. Valmista kastike sillä aikaa kun parsa paistuu: Kaada kaikki […]