
Macaroon-Leivokset
Macaroon-Leivokset VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 180°C asteiseksi. Mittaa mantelijauhe, kookoshiutaleet ja makeutus -jauhe kulhoon. Vatkaa valkuaiset kevyesti. Sekoita valkuaisvaahto manteli-kookosseokseen veden kanssa vuorotellen, kunnes seos on melko sileää ja jäykkää. Leivinpaperoi uunipelti. Lusikoi taikina 12 keoksi leivinpaperin päälle ja paina manteli jokaisen keon päälle. Paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes seos on kiinteä ja saanut hivenen […]

Ananasunelma
Ananasunelma VALMISTUSOHJE: Kuori ananas ja poista sen kova keskiosa. Leikkaa hedelmäliha paloiksi ja soseuta hedelmämehun kanssa. Makeuta Hermesetas-makeutusaineella. Sekoita piimä joukkoon. Tarjoile välittömästi.

Rusinapitko rahka-öljytaikinasta
Rusinapitko rahka-öljytaikinasta VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta hyvin. Voit hieman taputella niitä kuiviksi. Esilämmitä uuni 175 asteeseen ylä-/alalämmölle. Aseta leivinpaperi uunipellille. Kaada kaikki ainesosat sekoituskulhoon ja sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla notkeaksi taikinaksi. Alusta rusinat joukkoon. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan. Muotoile jokaisesta osasta noin 40 cm pitkä […]

Rommirusinakakku
Rommirusinakakku VALMISTUSOHJE: Liota rusinoita rommissa tai rommiesanssivesiseoksessa 30 minuuttia. Murenna hiiva sekoituskulhoon ja lisää lämmin maito ja tofu. Sekoita voimakkaasti. Lisää jauhot, Hermesetas Makeutusjauhe / Hermesetas Baking, sitruunan kuoriraaste ja kananmunat. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Voitele rengasvuoka ja kaada taikina vuokaan. Peitä liinalla ja anna nousta kaksinkertaiseksi lämpimässä. Paista 200º noin […]

Kahden suklaan muffinit
Kahden suklaan muffinit VALMISTUSOHJE: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pane paperiset muffinivuoat (muffini) pellille. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita öljy, kananmuna ja maito ja lisää seos ja suklaarouhe kuivien aineiden joukkoon nopeasti sekoittaen. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista uunissa: pieniä noin 10 minuuttia, isoja noin 12 minuuttia. Muffinit ovat parhaimmillaan jäähdytettyinä ja vastaleivottuina.

Greippi-vadelmapirtelö
Greippi-vadelmapirtelö VALMISTUSOHJE: Painele vadelmat siivilän läpi. Sekoita vadelmasose, greippimehu, Hermesetas ja kivennäisvesi keskenään. Lisää jääkuutiot. Aseta piparmintun lehtiä lasien reunoille. Pirtelöt kannattaa nauttia korkeista laseista paksuilla pilleillä.

Marsipaanikiekot
Marsipaanikiekot VALMISTUSOHJE: Kiehauta 2 kupillista vettä, lisää mantelit, keitä 1/2 min. Valuta ja kuori mantelit. Kuivaa ne paperipyyhkeillä. Jauha mantelit kerran tai mielellään kahdesti. Sekoita ne kulhossa Hermesetas Makeutusjauheen kanssa. Vatkaa munanvalkuaiset kevyesti. Sekoita mantelit ja makeutusjauhe vähän kerrallaan joukkoon. Sopiva määrä riippuu munanvalkuaisten koosta. Muotoile marsipaanista tasainen rulla ja leikkaa se noin 10 palaksi. […]

Hedelmäkompotti
Hedelmäkompotti VALMISTUSOHJE: Poista hedelmistä kivet ja kuori ne, poista hedelmäkodat ja pilko mielesi mukaisesti. Kiehauta kaikki muut ainekset samalla hämmentäen. Kaada hedelmät nesteen joukkoon ja keitä samalla hämmentäen, kunnes hedelmät ovat pehmenneet mutta eivät vielä hajonneet. Kaada vielä kuumana lasipurkkeihin ja sulje hyvin.

Lasimestarin silakat
Lasimestarin silakat VALMISTUSOHJE: Mittaa marinadiainekset kattilaan ja kiehauta. Leikkaa silakkafileet haarukkapaloiksi. Laita silakkapalat, porkkanaja punasipuliviipaleet sekä mausteet kerroksittain lasipurkkiin ja kaada jäähtynyt marinadi päälle. Sulje tiiviisti ja anna maustua jääkaapissa 2 päivää.

Ranskalainen omenapiirakka
Ranskalainen omenapiirakka VALMISTUSOHJE: Lämmitä uuni 190°C asteiseksi. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini, Hermesetas Makeutusjauhe tai Hermesetas Makeutusneste ja keltuainen vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot parissa kolmessa erässä vaahtoon yhdessä veden kanssa niin että taikinasta tulee pehmeää mutta ei tahmeaa. Painele taikina ø 23 cm:n vuokaan. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi. Asettele ohuiksi viipaleiksi leikatut omenat vuokaan kerroksittain, […]
- « Edellinen sivu
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 15
- Seuraava sivu »